eos6d

Vilken videokamera passar bäst för dina filmer?

Ta reda på vilken videokamera som bäst uttrycker din passion för kreativ storytelling.

Kvalitet och valfrihet

Du kan spela in högkvalitativa filmer med Canons kameror och videokameror. Vi har tagit fram de viktigaste fördelarna hos de olika alternativen, så att du kan välja vilken kamera som passar dig.

eos 80d

LEGRIA

Inspelningsenheter med allt-i-ett-funktion för familjer eller experter.

legria hf g40 right side

Utformad för att skapa filmer

De kompakta LEGRIA-videokamerorna har en allt-i-ett-lösning för familjer eller experter. De är särskilt utformade för filminspelning och har funktioner som bekväma handtag, bildstabilisering för jämna filmer, vinklingsbara skärmar och högkvalitativa, inbyggda mikrofoner.

lifestyle mike boyd

Lång inspelningstid

Hur länge behöver du spela in? Med en LEGRIA-kamera kan du filma väldigt länge, vilket passar bra för sportevenemang, teater, konserter och liknande. EOS-, IXUS- och PowerShot-serierna är perfekta för kreativ filmning med korta tagningar.

lifestyle-mike-boyd-dual-pixel-cmos

Systemkameror och spegellösa kameror

EOS-kamerorna med utbytbara objektiv som erbjuder störst kreativ kontroll.

eos 80d

Kreativ kontroll

Du kan få större kontroll över hur filmerna ser ut med en EOS-systemkamera eller någon av våra kompakta spegellösa kameror, tack vare ett enormt utbud av utbytbara objektiv och stora APS-C eller fullformatssensorer. Välj rätt objektiv för att få ett kort skärpedjup med biokänsla.

m6 lifestyle

Stillbilder av högsta kvalitet

EOS-kameror ger överlägsen bildkvalitet, oavsett om du tar stillbilder eller filmar. Allt du behöver göra är att välja vilken storlek som passar dig bäst: en kompakt spegellös EOS-kamera eller en stor EOS-systemkamera som är bekväm att hantera.

eos 80d tech

PowerShot och IXUS

Kompaktkameror med fast zoomobjektiv som är lätta att ta med sig vart du än går.

powershot g7 x mark ii frt

Bra funktioner för videor och stillbilder

Canons kompakta PowerShot SX och IXUS-kameror är lätta att använda och får enkelt plats i väskan eller fickan – perfekt att ta med sig på filminspelningar. Många av funktionerna som är bra för stillbilder, till exempel hög zoom, är även väldigt bra för filmning.

powershot g3 x sample

Perfekt för vlogging

I PowerShot G-serien hittar du kameror i fickformat med sensorer av 1.0-typ eller större. Med dem kan du filma i förstklassig kvalitet med kort skärpedjup. PowerShot G7 X Mark II har även en uppfällbar skärm för enkel inspelning från olika vinklar, vilket gör den till ett bra alternativ för vloggare.

powershot g7 x mark 2 lifestyle munich

Behöver du mer hjälp?

Läs mer om videokamerorna i LEGRIA HF-G-serien och skillnaderna mellan att filma i 4K och HD.