Hero image

Professionella kompaktkameror

Det ultimata inom bildkvalitet med kontroll på systemkameranivå gör även den mest kräsne fotografen nöjd

Powershot G1 X Mark III

PowerShot G1 X Mark III

Den ultimata G-serien, med det bästa från PowerShot och EOS

Läs mer

Powershot G1 X Mark III Sample

PowerShot G1 X Mark III

G1 X Mark III har ett legendariskt arv och är en unik blandning av en systemkameras hastighet, kvalitet och uthållighet och PowerShots enkla manövrering.

Upptäck mer

Powershot G1 X Mark III hand
powershot g series

Compact PowerShot G-serien

Kamerorna i den kompakta PowerShot G-serien har en sensor av minst 1.0-typ och överlägsen DIGIC-bearbetning, vilket ger förstklassiga resultat direkt i handen.

PowerShot G1 X Mark II

PowerShot G1 X Mark II har en stor sensor av 1,5-typ och ett skarpt och ljusstarkt f/2 zoomobjektiv. Den tar bilder av högsta kvalitet och har samma prestanda och mångsidighet som digitala systemkameror.

Ta reda på mer om PowerShot G1 X Mark II

g1 x mark ii photography

PowerShot G3 X

PowerShot G3 X kombinerar bildkvaliteten i en stor sensor av 1,0-typ med de flexibla kompositionsmöjligheter som ges med en 25x zoom. Resultatet blir fantastiska närbilder och filminspelningar med biokänsla.

Ta reda på mer om PowerShot G3 X

g3 x photography
expert low light photography

Exceptionell kvalitet med Canons långa erfarenhet inom objektivdesign och HS System

Snabb, ljusstark optik i kombination med de högkänsliga sensorerna och kraftfulla DIGIC-processorer hjälper dig att handskas med de utmaningar som svagt ljus innebär.

DIGIC 7 - Canons mest kraftfulla processor hittills

DIGIC 7 ger professionell bildkvalitet genom möjligheter till ultrasnabb autofokus och EOS-liknande funktioner för bildkorrigering och -bearbetning i kameran. Den ger även bättre motivigenkänning för garanterad spårning samt förbättrad bildstabilisering med Dual Sensing IS-teknik.

canon digic 7

Fånga mer ljus med högkänsliga sensorer

Canons PowerShot-serie har större sensorer som ger enastående prestanda i svagt ljus. G1 X Mark III har en APS-C-sensor, som påminner om den som finns på EOS 80D, som gör att bilderna du tar kan jämföras med en mycket större systemkamera.

customisable camera controls

Frihet att styra och skapa

Njut av fullständig kreativ frihet, från komposition till redigering. Våra kompaktkameror med stor sensor har flera anpassningsbara kontroller som ger direkt tillgång till praktiska funktioner, och här finns även avancerade egenskaper som stöd för RAW-filer och inbyggda optiska gråfilter.

advanced movie features

Avancerade filmfunktioner

Skapa filmer i Full HD och få skarpa resultat även när du springer, tack vare 5-axlad filmstabilisering. G1 X Mark III med Dual Pixel CMOS AF ger jämn och exakt fokus och exakt spårning av motiv som rör sig över bilden.

advanced movie features

Enkel delning och fjärrfotografering

Använd ständigt påslagen Bluetooth®* för att aktivera kameran från din smartphone, och spåra din resa med GPS via mobilen. Fjärrstyrd fotografering med full manuell kontroll från din smartphone via Wi-Fi, du kan även skriva ut och säkerhetskopiera till molnet direkt.

shooting with wi fi

Tillbehör för att ta dig till nästa nivå

Ett urval av speciella tillbehör är tillgängliga för ta din kreativitet ett steg längre, och de är kompatibla med andra tillbehör, till exempel Canon Speedlite-enheter, vilket ger dig ännu fler konstnärliga möjligheter.

Accessories to take you further

Fler kameratillbehör

Få ut mesta möjliga av din kompaktkamera från Canon med allt från motljusskydd och filteradaptrar till mjuka väskor och andra tillbehör.

g3 x photography

Något för dig

* Vid Bluetooth®-anslutning som alltid är påslagen mellan en smart enhet och kameran krävs en första konfiguration med Canon Camera Connect-appen. Bluetooth®-anslutningens stabilitet beror på modellen på den smarta enheten och andra omgivningsförhållanden. Bluetooth®-märket och logotyperna är registrerade varumärken som tillhör Bluetooth® SIG, Inc. och all användning av sådana märken av Canon Inc. sker under licens. Övriga varumärken och märkesnamn tillhör respektive ägare. En kompatibel smart enhet måste ha Bluetooth® version 4 (eller senare) och iOS 8.4 (eller senare) eller Android 5.0 (eller senare). Den måste också ha den senaste versionen av Canon Camera Connect-appen installerad (finns i Apples App Store och i Google Play Store).

Alla funktioner är inte tillgängliga för alla kameror.