LEGRIA 4K AND FULL HD CAMCORDERS
alt text goes here

LEGRIA 4K- OCH FULL HD-VIDEOKAMEROR FÖR
VIDEOENTUSIASTER

Skapa enastående filmer som uttrycker din passion för storytelling med den avancerade LEGRIA HF G-serien.

Ultimat kvalitet och kreativitet

Med LEGRIA HF G-serien får du avancerad teknik och massor av kreativ kontroll i en videokamera som är enkel att använda. Den passar perfekt för vloggare, youtubers, dokumentärfilmare och oberoende filmskapare.

Avancerad teknik

Filma otroligt mjuka och levande videor – även under svåra ljusförhållanden – tack vare funktioner som en CMOS- eller HD CMOS PRO-sensor av 1.0-typ med 4K, ett inbyggt gråfilter, 5-axlad bildstabilisering med Powered IS och Wide DR.

Advanced technology

Bekväm och kreativ fotografering

Fotografera enkelt med en kamera med professionell zoomspak, fällbar sökare och en intuitiv touchskärm. Använd de anpassningsbara funktionsknapparna och ratten för bättre kontroll och snabbare hantering. Du kan även ansluta en mikrofon och hörlurar för högkvalitativt ljud.

Comfortable creative shooting

4K eller Full HD?

Läs om fördelarna med att filma i 4K eller Full HD – från bildupplösning till datalagring, redigering och uppspelning – så att du kan välja en kamera som passar alla dina kreativa projekt, både nu och i framtiden.

Läs mer

4k or Full HD?

Vilken Canon-kamera passar bäst för dina behov

Är du osäker på vilken Canon-kamera som passar dig bäst? Jämför fördelarna med att filma med en LEGRIA-videokamera, en EOS-kamera med utbytbart objektiv eller någon av våra kompaktkameror.

Läs mer

Which Canon camera is best for your video needs

Hittade du inte vad du letade efter?