ARTIKEL

Nyttja fördelen med UVgel

Stick ut från konkurrenterna. En teknik, inga kompromisser.

CANON TEKNIK

Möt varje deadline med självförtroende

Upptäck framtiden för grafiska produkter i storformat med Canons unika och beprövade UVgel-teknik. Här möts hög produktivitet och enastående färgåtergivning i ett brett och varierat mediesortiment. Upplev precisionskvalitet för inomhusgrafik, hållbarhet för utomhusanvändning och omedelbar härdning – allt till lägre driftskostnader.

UVgel: en teknik, inga kompromisser.

Canon Colorado UVgel i kärnan, video

UVgel: alla fördelar, inga begränsningar

UVgel-tekniken kombinerar alla fördelar med den traditionella bläcktekniken, samtidigt som många av dess begränsningar elimineras.

 • Fylliga färger, skarpa detaljer

  Med exakt punktplacering utan punktförstoring har UV-gel-utskrifter enastående färgkvalitet och konsekvens från ett brett färgomfång (inklusive vitt), med skarpa detaljer och stark mättnad för mörka färger.

 • Sammetslen matt yta

  UVgel-bläckdroppar ”fästs” direkt på materialet, innan LED-härdningen, vilket ger en fantastisk sammetslen matt yta på en mängd olika material, som obestruket material och vinylmaterial.

 • Luktfri och ingen torktid

  De luktfria UVgel-utskrifterna är certifierade för omedelbar användning inomhus, även i känsliga miljöer. Utskrifterna blir omedelbart torra och kräver ingen avdunstning för att torka.

 • Robusta, enhetliga utskrifter

  Utskrifterna är reptåliga, vilket gör dem mindre känsliga för skador. Punktplaceringen kontrolleras, vilket säkerställer konsekvent upprepningsbara bilder över tid och på olika enheter.

 • Mediestabilitet vid låg värme

  UVgel-utskrift med låga temperaturer säkerställer att ingen sträckning eller deformation uppstår, vilket ger utskrifter med rätt mått varje gång.

 • Mångsidighet vad gäller material

  UV-gel har stöd för en mängd olika utskrivbara substrat, inklusive vinylmaterial och obestruket, icke-vävt material.

 • Upptäck ett brett tillämpningsområde. Kreativitet är den enda begränsningen.

  På dagens utskriftsmarknad är det inte tillräckligt att vara bäst på det du gör. Kunder vill i allt högre grad lita på dig för en mängd olika iögonfallande, innovativa tillämpningar – till ett bra pris och omedelbar leverans. Se vad som är möjligt med Colorado-serien.

  Canon Camera

  Kostnadseffektivitet

  Med lägre bläckanvändning än konkurrenternas system möjliggör UVgel-tekniken exceptionell produktivitet, medan funktionerna för kvalitetskontroll minskar mängden avfall och minskar underhållstiden, vilket gör UVgel till den bästa lösningen för den totala ägandekostnaden per kvadratmeter. Utskrifterna är även mycket robusta, vilket ofta eliminerar behovet av laminering.

  Utformad för minimal miljöpåverkan

  UVgel-tekniken är GREENGUARD Gold-certifierad, så du kan lita på att tillämpningar för inomhusbruk uppfyller strikta gränser för kemiska utsläpp.

  Jämfört med latexbläck eller bläck med miljöanpassat lösningsmedel kräver UVgel cirka 40 % mindre bläck för att ge samma bildkvalitet och färgintensitet. LED-härdningsprocessen med låg temperatur minskar energiförbrukningen avsevärt, medan energiförbrukningen i standbyläget är mycket låg tack vare funktionen för direkt utskrift.

  Colorado M-serien
  Colorado M-series_white_ink

  Vitt utan bekymmer

  UVgel-bläck som sticker ut från mängden med sin exceptionella opacitet, vilket ger optimal utskriftskvalitet varje gång. Den vita färgen håller färgen och gulnar inte över tid, vilket gör den perfekt för en mängd olika tillämpningar som kräver kristallklara vita ytor.

  Det här vita bläcket från UVgel ger problemfri utskrift genom att hantera vanliga underhållsproblem som ofta sker med vita färger, matchar hastigheten och effektiviteten hos andra färger och överträffar konkurrenterna med två till tre gånger. Samtidigt förbrukas betydligt mindre bläck, vilket minskar kostnaderna med 50–70 %.

  Med förmågan att göra upp till fem lager och med snabbtorkande egenskaper säkerställer UVgels vita bläck sömlös skärning, sträckning och efterbehandling, vilket maximerar produktiviteten och effektiviteten.

  Colorado rulle-till-rulle-skrivare med UV-gel

  • Colorado M-serien

   Helt modulär rulle-till-rulle-skrivare med UVgel för grafik i stort format. Konfigurera systemet efter dina behov och uppgradera senare när volymerna ökar. Det finns många alternativ, bland annat utskrifter med blandad glansig/matt yta och vitt bläck.

  • UVgel Wallpaper Factory

   UVgel Wallpaper Factory är en heltäckande automatiserad lösning för produktion av stora volymer av väggdekor: utformad för maximalt arbetsflöde med hög kvalitet och drift dygnet runt.

  • UV-gel Print Factory

   Heltäckande automatiserad lösning för produktion av rullmedia dygnet runt, för alla tillämpningar inom UVgel-massvolymer.

  • UVgel Packaging Factory

   Med UVgel Packaging Factory får du även uppleva fördelarna med intern digital förpackningsutskrift i ditt företag. Producera små och anpassade upplagor med hög hastighet och kvalitet för att kunna erbjuda dina kunder ännu fler kreativa tillämpningar.

  Läs mer

  BEHÖVER DU HJÄLP?

  Vill du veta mer om UVgel-produkter?