Tjänster

Tjänster för övergång och implementering

Vi tillhandahåller all hjälp du behöver och koordinerar och hanterar implementeringen av din utskriftslösning. Vi ser även till att dina medarbetare snabbt kan anpassa sig, så att du kan dra nytta av fördelarna direkt.

Tjänster för produktimplementering

Vårt omfattande utbud av tjänster för produktimplementering som levereras av våra experter hjälper dig att få igång dina nya tekniklösningar på nolltid.

 • work professionals working around a table

  Enhetsinstallation

  Varför slösa din värdefulla tid och dina resurser på maskinvaruimplementering när våra experter kan göra allt det åt dig?

 • Work professional looking at tablet

  Implementering av programvara

  Outsourca implementeringen av nya lösningar till våra experter för att säkerställa en smidig och experthanterad övergång.

 • Three work professionals looking at a document

  Test för användaracceptans (UAT) och godkännande

  Låt oss testa din nya lösning för att undvika inledande problem och för att säkerställa att den kan göra exakt vad den är avsedd att göra.

Tjänster för projekthantering

Outsourca implementeringen av nya lösningar till en expert från Canon för att säkerställa en smidig utveckling och övergångsprocess.

 • A team of professionals working together

  Projektledare

  En kvalificerad Canon-projektledare kan planera, utföra och tillhandahålla tydliga statusuppdateringar för att säkerställa en smidig process för utveckling och övergång, från början till slut.

 • a man looking at his phone

  Projektkoordinator

  Koordinerar driftsättningsaktiviteter för mindre komplexa projekt (på distans eller på plats) eller ger projektledaren stöd vid större internationella projekt.

 • a group of people working together around a large table

  Tjänster för kundutbildning

  Vi samarbetar med dig för att utveckla en utbildningskurs för kundservice som minskar behovet av IT-support och hjälper dig att uppnå avkastning på investeringen snabbare.

  Få igång din organisation snabbt med en skräddarsydd utbildningstjänst som kan utformas för slutanvändare, superanvändare eller interna utbildningsledare och som kan levereras antingen personligen eller online.

  Integrering av serviceavdelning

  Ge de IT-ansvariga på serviceavdelningen en smidig upplevelse med en fullständig översikt över alla ärenden och ett smidigare arbetsflöde.

  Vår företagshjälp tillhandahåller en enda kontaktpunkt för omedelbar support och ger förbättrad effektivitet samt minskad ärendeadministration.

  a person looking at their phone and computer

  Relaterade tjänster

  Få ut mesta möjliga av din Canon-lösning med vårt breda utbud av hanterade tjänster som kan skräddarsys efter verksamhetens specifika behov.

 • A group of professionals in a meeting

  Tjänster

  Tjänster för identifiering och utformning

  Våra utvärderingar tillhandahåller en detaljerad analys av utskriftsinfrastrukturen och cybersäkerheten, medan våra utformningstjänster hjälper dig att optimera din lösning.

 • three people working around a table

  Tjänster

  Tjänster för support, hantering och granskning

  Optimera drifttiden för din utskrifts- och scanningsinfrastruktur genom att utnyttja våra många tjänster som utformats för att ge kontinuerliga förbättringar.

 • Relaterade produkter och tjänster

  BEHÖVER DU HJÄLP?

  Utforska hur Canon Business Services kan gynna ditt företag