Canon Log for EOS 5D Mark IV
alt text goes here

Canon Log för EOS 5D Mark IV

Enastående video som är utformad för enkel färggradering. Med extra dynamiskt omfång och låg brusnivå.

Vad är Canon Log?

En logaritmisk tonkurva producerar filmer med extra brett dynamiskt omfång och generös exponeringsflexibilitet, för enkel färggradering.

Utöka det dynamiska omfånget för maximal flexibilitet

Bibehåll detaljskärpan i mörka skuggor och ljusa högdagrar. Canon Log ger 12 stegs dynamiskt omfång vid ISO 400, för naturliga resultat vid hög kontrast.

Extend dynamic range for maximum flexibility

Filmer som får liv vid efterbehandlingen

Filmer som spelas in med Canon Log är enkla att färggradera. Bruset reduceras, särskilt i skuggade områden och vid högre mättnad. Naturliga färger och verklighetstrogna hudtoner.

Footage that comes alive in post-production

Kontinuitet mellan kameror

Filmer som spelas in med Canon Log liknar filmer som spelas in med Cinema EOS-kameror som EOS C300 Mark II, vilket gör EOS 5D Mark IV till en bra B-kamera. De är dessutom lättare att kombinera med loggfilmer från kameror som inte kommer från Canon.

Continuity between cameras
Make the grade

Håll måttet

Använd Canon Log när du filmar med flera kameror för bilder som kan kombineras smidigt.

Titta på en video

Canon Log och 4K – det perfekta samarbetet

EOS 5D Mark IV gör det möjligt att använda Canon Log med andra kreativa videoinspelningsfunktioner, såsom Dual Pixel CMOS AF, höga bildhastigheter på upp till 120p och enastående 4K-upplösning.

Canon Log and 4K – the perfect partnership

View Assist

Filma med Canon Log och använd View Assist för att förhandsgranska hur filmerna kan komma att se ut efter efterbehandling på kamerans LCD-skärm.

View Assist

Anmärkningar om att filma med Canon Log på EOS 5D Mark IV

Följande fungerar inte vid filminspelning med en Canon Log-uppsättning: bildstil, automatisk ljuskorrigering, högdagerprioritet, timelapse-filmer och HDR-filmer. 


När du filmar med Canon Log kan det vara svårare att uppnå fokus med AF på motiv i svagt ljus eller med låg kontrast än vid normal filminspelning. 

När du använder Canon Log kan det uppstå horisontella brusränder i filmer beroende på motiv och inspelningssituation. Vi rekommenderar att du spelar in några testfilmer för att kontrollera före den faktiska inspelningen. Observera att bruset kan bli mer framträdande särskilt när du använder starka kontraster vid färggradering av den inspelade filmen. 

Det kan hända att färgnyanserna på himlen eller på vita väggar inte återges på rätt sätt när du använder Canon Log. Oregelbundna färger, oregelbunden exponering eller brus kan uppstå. 


Filmer kan spelas in med en dator som har EOS Utility installerat. Men EOS Utility kan inte användas för att ställa in Canon Log. Använd kameran för att ställa in Canon Log.

Är du redo att uppgradera till Canon Log?

Canon Log kan läggas till EOS 5D Mark IV på din närmaste Canon-serviceverkstad som en avgiftsbelagd uppgradering.

Ta reda på hur

Relaterat innehåll