ARTIKEL

Canon EOS 90D: bildkvalitet

EOS 90D Black Throated Diver

Bildkvalitet som slår dig med häpnad

En 32,5 megapixels APS-C CMOS-sensor samarbetar med vår välkända DIGIC 8-bildprocessor för att leverera fantastisk bildkvalitet – med klarhet, nyans och färg i överflöd – medan brusreducering i svagt ljus hålls till ett absolut minimum. Känsligheten sträcker sig upp till ISO 25600 för fotografering utan stativ i mörka förhållanden, medan ett brett dynamiskt omfång gör att detaljer bibehålls i ljusa högdagrar och mörka skuggor.

EOS 90D EF Lens
© Copyright Fergus Kennedy

En perfekt blandning av prestanda och bärbarhet

Fånga små detaljer med en 32,5 megapixels CMOS-sensor, som endast konstrueras och tillverkas av Canon. Dess APS-C-format är stort nog för att kontrollera skärpedjupet, men tillräckligt litet för att EOS 90D, och dess objektiv, ska vara bärbar och i perfekt balans.

EOS 90D Travel Photography
© Copyright Fergus Kennedy
EOS 90D 100% Crop
100 % beskärning

Optimerad bildkvalitet

Med den inbyggda bildbehandlingen kan du dra nytta av alla aspekter av bildkvalitet. Vår teknik digital objektivoptimering (DLO) kan användas medan du fotograferar, så att varje bild justeras efter objektivets egenskaper. Resultatet? Bilder som är tydliga och detaljrika – direkt från kameran.

RAW-filer kan bearbetas till JPEG-bilder i kameran tack vare inbyggd RAW-behandling och du kan finjustera dina bilder med Creative Assist. DIGIC 8-processorn möjliggör bildjusteringar och flera versioner av samma bild – var och en med unikt utseende och känsla.


< Tillbaka till EOS 90D-översikten

Du kanske även gillar …