EOS M kompakta systemkameror

Var alltid redo med en kompakt, lätt och liten kamera med utbytbart objektiv med systemkamerakvalitet

UPPTÄCK UTBUDET

Hög kvalitet,
litet format

Fantastiska berättelser utspelar sig överallt omkring oss hela tiden.
Du behöver bara en kamera som låter livets goda historier berättas.
Canon Camera

EOS M50 Mark II

Skapa innehåll av fantastisk kvalitet för dina tittare och lägg till din egna kreativa stil, oavsett om det handlar om bilder, filmer eller livestreaming.

Canon Camera

Vad är en kompakt systemkamera?

Till skillnad från en systemkamera som använder en spegel som reflekterar ljuset i en sökare, innehåller kompakta systemkameror inte någon spegel eller optisk sökare, vilket oftast gör dem mindre än systemkameror.

När utrymme kommer först erbjuder utbudet av Canon EOS M kompakta systemkameror flexibilitet och bekvämlighet med hög bildkvalitet för både filmer och bilder. Kamerorna har en elektronisk sökare som minskar storleken och vikten, men erbjuder extra kreativa fördelar.

Hela utbudet av EOS kompakta systemkameror är utformat för att ta fram det bästa i din fotografering – allt från APS-C-modeller med mindre objektiv till tungviktare i fullformat där kreativitet är kärnan tack vare kort bakre fokus från fullformatssensorn.

Fantastisk kvalitet

Våra kompakta systemkameror kombinerar det bästa hos Canons kompaktkameror och systemkameror. De ger foton av bästa kvalitet och detaljrika filmer som återger skarpa färger och stämning även i svagt ljus.

EF-M-objektiv

Bärbara, lätta objektiv som har utvecklats exklusivt för EOS M-kameror. Utforska din kreativitet med olika typer av objektiv, från ultravidvinkel- och telezoomobjektiv till små pannkaksobjektiv.

Canon Camera

Kan jag använda andra objektiv?

Med våra kompakta systemkameror kan du enkelt byta objektiv och vyer. Utöver ett exklusivt utbud av mångsidiga, kompakta EF-M-objektiv kan du använda Canons monteringsadapter EF-EOS M. Den passar ihop med ett stort utbud av över 80 EF-S- och EF-objektiv för systemkameror, bland annat specialobjektiv som makro och fisheye.

Vilket EOS-system passar mig?

Hitta den perfekta kameran som passar din fotograferings- och filmskaparstil. Från specialister på svagt ljus till snabba superhjältar har Canon den perfekta lösningen.

Canon Camera

Du kanske även är intresserad av ...

Bli inspirerad, registrera dig nu

Missa aldrig nya erbjudanden från Canon, tips och lektioner, nyheter och inbjudningar till lokala evenemang.