Capture compelling video

EOS M6 Mark II

Spela in spännande film

Spela in kreativa filmer med samma kamera som du älskar att fotografera med. Du kan filma otroliga 4K-filmer, timelapse-filmer och slow motion. Oavsett om du filmar lågbudgetfilmer, skapar innehåll till en vlogg eller blogg eller bara gillar att filma familjen ger EOS M6 Mark II filmerna ett professionellt intryck, tack vare fokuseringstekniken Dual Pixel CMOS AF och touchskärmen som gör fokusering enkel, bioliknande och automatisk.

Börja skapa

Om du är en nybörjare som vill börja filma med en liten och praktisk kamera kan VideoSnapshot-funktionen hjälpa dig att ta det första steget mot att spela in kreativa filmer. Med hjälp av den kan du klippa ihop sekvenser från dagen och kombinera dem i kameran, så att du enkelt kan berätta stories om resor och händelser.

Fokusera som ett proffs

Vårt välkända Dual Pixel CMOS AF-system täcker nästan hela bilden och kan spåra rörliga motiv, även ansikten, som rör sig i bilden och bibehålla dem i skarpt fokus. Justera fokuseringens hastighet för att få jämna övergångar och växla fokus från ett motiv till ett annat via ett tryck på kamerans touchskärm (eller din smarta enhet som kör Canon Camera Connect-appen).

Parkoppla EOS M6 Mark II med ett objektiv som har STM- eller Nano USM-teknik för att få en jämn och mjuk fokusering som ser lika professionell ut som den låter.

Välj look

Filma med 4K i 25/30 b/s tack vare kamerasensorns fulla bredd och få bioliknande resultat som ser fantastiska ut på din tv. Du kan även växla till Full HD-läget för att få snabbare bildhastigheter på 50/60p eller välja läget för hög bildhastighet på 100/120 b/s – perfekt för långsam slow motion.

Du kan även filma till en extern inspelare via kamerans HDMI-utgång.

sample beach volleyball

Filmljud som dina filmer förtjänar

Spela in ljud som låter lika bra som filmen ser ut. Ställ in inspelningsnivån automatiskt eller manuellt och använd anslutningen till en extern mikrofon för att spela in ljud medan du filmar.

Se rörelser från ett nytt perspektiv

Förutom att filma objekt i rörelse i slow motion med 120 b/s kan du spela in timelapse-filmer i 4K som visar rörelser på en långsammare tidsskala. Ställ in kameran, ange intervall mellan bilderna och hur många bilder som ska spelas in och kom sedan tillbaka senare för att se vilken fantastisk 4K-film EOS M6 Mark II har skapat.

Något för dig