In less than the blink of an eye

EOS M6 Mark II

På mindre än ett ögonblick

EOS M6 Mark II är snabb och responsiv och reagerar snabbt vid ett kreativt tillfälle, då den fokuserar och fotograferar på ett ögonblick. Det är en fantastisk kamera för fotografering av stadsliv och vardagen. Hastigheten är nyckeln till att fånga det avgörande ögonblicket.

Snabb serietagning och Dual Pixel CMOS AF

EOS M6 Mark II kan ta kort med 32,5 megapixels i upp till 14 bilder per sekund, tack vare kontinuerlig autofokusering. Följ rörliga motiv i bilden och fånga skarpa och detaljerade bilder i precis rätt ögonblick. En stor buffert och stöd för UHS-II-kort möjliggör 54 bilder i JPEG-format och 23 bilder i RAW-format eller 36 i CRAW-format.

Med ansiktsigenkänning och ögonspårning blir dina porträtt skarpa och för att avgöra var i bilden du ska fokusera trycker du bara på någon av de upp till 5 481 AF-positionerna på kamerans touchskärm. Du kan använda AF-ON-knappen på kamerans baksida för fokusering med den bakre knappen, tryck och dra-AF med EVF-DC2 och fokuspeaking för att få avgörande skärpa när du fokuserar manuellt.

Något för dig
sample basketball

RAW Burst-fotografering med 30 b/s

Fotografera RAW-filer på 18 megapixels* i upp till otroliga 30 bilder per sekund, med kontinuerlig fokusering. Förfotograferingsteknik fångar kontinuerligt 0,5 sekunders rörelse innan du trycker ned slutarutlösningen helt, så att du alltid fångar det viktiga ögonblicket och får samma flexibilitet som en RAW-fil.

sample basketball

* 75 % av bildområdet