Designed for creativity

EOS M6 Mark II

Utformad för kreativitet

EOS M6 Mark II är utformad för att jämt finnas till hands, då den är bärbar nog att tas med överallt och flexibel nog för fotografering av i princip vad som helst. Kamerans chassi i magnesiumlegering är robust och lätt, samtidigt som dess kompakta design passar utmärkt för EF-M-objektivens lätta utformning.

Hur vill du se världen?

Med EOS M6 Mark II:s touchskärm med 180 graders lutning kan du lättare fotografera från kreativa vinklar och den borttagningsbara elektroniska sökaren ger ett intimare perspektiv, så att du kommer närmare motivet. Den är dessutom anpassningsbar och mycket bekväm att använda i skarpt solljus.

Den elektroniska sökaren HF-DC2 (tillval) har en upplösning på 2 360 000 punkter och 100 % täckning. Se färgerna, ljusstyrkan och skärpan som du är på väg att fotografera och få en mer fängslande och responsiv känsla av en sökare som inte sitter på kamerahuset, för din bekvämlighets och enkelhets skull.

Ett enormt utbud av objektiv

EOS M6 Mark II är en del av EOS M-serien av kompakta systemkameror och den är inte bara kompatibel med EF-M-objektiv, utan även med EF- och EF-S-objektiv vid användning av EF-EOS M-adaptern, vilket ger fotografen ett stort antal optikfunktioner att välja bland.

eos m lens family

Ansluten till ditt digitala liv

EOS M6 Mark II har ständigt påslagen Bluetooth och inbyggd Wi-Fi, så att den kan fungera smidigt med din smarta enhet.

  • Överför snabbt och enkelt bilder till enheten eller välj att de ska överföras automatiskt när du tar bilderna. När de har överförts via Canon Camera Connect-appen kan du dela dem med dina vänner och följare online.

  • Du kan även använda din smarta enhet (via Camera Connect-appen) eller dator/Mac (via EOS Utility) för att fjärrstyra din EOS M6 Mark II. På så sätt kan du se det kameran ser på enhetens skärm, justera kamerainställningar och fotografera på ett avstånd på upp till 10 m. Utmärkt för att utforska nya och kreativa perspektiv.

  • GPS-koordinater kan hämtas från din smartphone till EOS M6 Mark II medan du fotograferar, så att bilderna geotaggas med din plats.

Upptäck varenda detalj

Från det ögonblick då du börjar använda EOS M6 Mark II kommer du att älska dess detaljerade design. Samma sak gäller för dess inbyggda USB-laddning, så att du kan fotografera längre, eller dess självrengörande sensor som förhindrar att damm och smuts förstör bilderna.

Kontrollerna är anpassningsbara och kan programmeras, så att dina favoritfunktioner finns nära till hands.

usbc connectivity

Något för dig