Connect upload share

EOS R

Anslut, överför och dela var som helst

EOS R är mångsidig och flexibel och har de senaste anslutningsfunktionerna för att dela dina bilder till andra enheter och göra det enkelt att skicka, geotagga och säkerhetskopiera dina viktiga arbeten.

Det är enkelt att dela

EOS R erbjuder Bluetooth och Wi-Fi-anslutning, vilket gör det enkelt att ansluta och dela till din smartphone och andra enheter. Den inbyggda Bluetooth-funktionen använder ett protokoll med låg energiförbrukning som alltid är anslutet för att koppla upp till kompatibla enheter automatiskt via appen Canon Camera Connect. Granska, dela och fånga Live View-bilder och -video med ett enda tryck.

Överföra och säkerhetskopiera på resande fot

EOS R kan automatiskt skicka bilder direkt till en parkopplad telefon, surfplatta eller dator via appen Canon Camera Connect. Allt du behöver göra är att slå på Wi-Fi-anslutning till din mobil, eller en Wi-Fi-länk till datorn. Det är en användbar funktion för alla som omedelbart behöver säkerhetskopiera sina arbeten, t.ex. fotojournalister som arbetar i känsliga fotograferingssituationer.

Lägga till GPS-data

Landskaps- och resefotografer lär älska EOS R GPS via mobila anläggningar. När du fotograferar medan EOS R är ansluten till en kompatibel smart enhet via Bluetooth kan enheten samla in GPS-data och automatiskt lägga till dem i dina bilder med Canon Camera Connect-appen. Det gör det enkelt att identifiera platser och erbjuder en användbar redigeringsfunktion som du kan använda när du kommit hem igen.

Något för dig
Related tell your stories

EOS R

Berätta dina stories i 4K och fyll skärmen med detaljer

See capture more

EOS R

Se och fånga mer med en sensor som bygger på precision

Adding GPS data

Fjärrstyr kameran

En annan funktion som erbjuds av Canon Camera Connect-appen som ger större flexibilitet är möjligheten att använda EOS R på distans. Det gör att du kan fotografera i situationer där det är svårt att fysiskt hantera kameran eller där du riskerar att skrämma motivet, till exempel när du fotograferar eller filmar vilda djur.

Delning via Wi-Fi eller USB

Om du arbetar i en studio med ett team runt omkring dig kan EOS R vara ansluten till din PC eller Mac via Wi-Fi eller USB 3.1 så att ni genast kan visa och granska bilderna och göra nödvändiga justeringar.

Du kanske även är intresserad av