hero

EOS R

Höj nivån inom kreativitet med EOS R

Canon EOS R är innovativ och späckad med toppmoderna funktioner. Den erbjuder otroligt snabb AF på 0,05 sekunder1. Oavsett om du fotograferar porträtt, landskap, ute på stan, resor, bröllop eller spelar in video kan du med den avancerade tekniken i EOS R utöka ditt berättande och skapa bilder som aldrig tidigare varit möjligt.

Snabb kommunikation

Canons tekniker har konstruerat om EF-objektivet särskilt för EOS R-systemet med en unik 12-stiftsanslutning. Den här innovationen förbättrar kommunikationen radikalt mellan kamerans objektiv och kamerahus, vilket gör den snabbare med EOS R än vad som tidigare var möjligt.

RF-objektivfattningen är extremt bred med ett kort skärpedjup från fattningen till sensorn. Konstruktionen gör att objektivet kommer närmare sensorn, så att det går att skapa snabbare och ljusstarkare optik med högre kvalitet och oöverträffade prestanda.

High speed communication

Snabb och knivskarp fokusering

EOS R har en Dual Pixel CMOS AF-sensor i fullformat med 30,3 megapixels som fokuserar utan kompromisser, tack vare det avancerade systemet för fasdetektion som gör att användaren kan välja mellan 5 655 AF-positioner2. Den använder majoriteten av bildsensorns pixlar (80 % av de horisontella pixlarna och 100 % av de vertikala) som resulterar i supersnabb autofokus för stillbilder samt jämn fokusspårning när du spelar in video.

Fast pin sharp focusing

En riktigt tyst kamera

I situationer där du vill fotografera diskret kan ett klick på kameras slutaren fånga motivets uppmärksamhet och förstöra en fantastisk möjlighet. Detta gäller alltifrån informell bröllopsfotografering till fotografering av naturliv på nära håll.

EOS R är den första Canon-kamera som erbjuder en helt tyst fotograferingsmetod, så att du kan ta bilder utan att störa motivet. I kombination med den vinklingsbara LCD-skärmen möjliggör tyst fotografering helt spontan fotografering.

Fantastiska bilder direkt från kameran

Många av EOS R:s imponerande funktioner möjliggörs genom den kraftfulla DIGIC 8-processorn. Dess viktigaste fördelar är bland annat bättre kommunikation mellan kameran och objektivet, vilket resulterar i snabbare autofokus och fantastiska bilder direkt från kameran.

Den extremt snabba bearbetningen och driften innebär att EOS R:s förbättrade digitala objektivoptimering alltid är igång utan att påverka kamerans prestanda. Det garanterar skapa bilder utan aberration av optimal kvalitet.

Något för dig
See capture more

EOS R

Se och fånga mer med en sensor som bygger på precision

Related article enjoy the world EOS

EOS R

Ta del av EOS-världen med en mängd speciella tillbehör

Canon related article perfect blend

EOS R

Den perfekta kombinationen av hantering och fantastisk design

Direct from camera
Direct from camera

Filmskapande på proffsnivå

EOS R ger samma höga nivå av 4K-video som finns i EOS 5D Mark IV, plus avancerade uppgraderingar som brusreducering för att förbättra höga ISO-prestanda.

Tack vare kombinationen av EOS R CMOS-sensorn och DIGIC 8-processorn kan du spela in fyllig, mycket detaljerad 4K-video med 10-bitars utdata via HDMI. Med den här professionella videoutgången får du maximala redigeringsmöjligheterna samt 4K-time-lapse-inspelning och frame grab från 4K-filmer. EOS R har både ett uttag för hörlurar och en minimikrofoningång.

1 Från och med 13 februari 2019: digitala kompakta systemkameror med utbytbart objektiv och en bildsensor som motsvarar 35 mm fullformat med kontrastdetektion AF och fasdetektion AF på bildplanet. Beräknad utifrån resultaten av uppmätt AF-hastighet, baserat på CIPA:s riktlinjer (varierar beroende på fotograferingsförhållanden och objektiv). Uppmätt med interna metoder. Mätförhållanden: EV12 (temperaturförhållanden/ISO 100), manuellt läge, med RF 24-105mm F4L IS USM (med en brännvidd på 24 mm) med följande inställningar: slutarutlösning med hjälp av avtryckaren, AF med 1 punkt (centrerad AF), One-Shot AF

2 i små områden med 1-punkts AF

Du kanske även är intresserad av