Canon EOS R tell your stories hero

EOS R

Berätta dina stories i 4K och fyll skärmen med detaljer

Den innovativa tekniken hos EOS R-systemet gör att EOS R kan ta dina filmfärdigheter till en helt ny nivå. Skapa häpnadsväckande 4k-filmer med 10-bitars upplösning med kristallklar detaljrikedom med en enda knapptryckning.

Fånga ännu mer med Canon Log

EOS R innehåller Canon Log, en inspelningsinställning som är utformad för att ge 800 % större dynamiskt omfång och minskar förlusten av detaljer i de mörkaste och ljusaste delarna av bilden. När du använder Canon Log på EOS R ger ett ISO-tal på 400 ett extremt stort dynamiskt omfång på 12 steg med neutral kontrast, vilket är perfekt för fotografering i dåliga ljusförhållanden där varje element i ett motiv måste fås med. Välj Canon Log när du vet att ditt videomaterial ska graderas i efterproduktionen för att extrahera fylliga färger och otrolig detaljrikedom.

Canon EOS R record canon log

Bli en filmskapare

Med EOS R Dual Pixel CMOS AF kan du flytta fokuseringspunkten smidigt och exakt, och för professionella dragfokuseffekter kan du växla uppmärksamheten från en del av en ram till en annan. Om du bara trycker på LCD-skärmen vid de närmaste och mest avlägsna fokuseringspunkterna du vill flytta till skapar EOS R vackra och jämna fokusövergångar. Och när du filmar utan stativ erbjuder Dual Sensing IS en avancerad 5-axlad fördel för jämna, skarpa bilder när mörkret faller.

Spela in, visa och lagra

EOS R kan spela in ren, okomprimerad digital 4K-video med inbäddad tidskod över HDMI-utgång i 10 bitar, vilket gör den idealisk för kompletterande inspelning i storskaliga produktioner där kamerans storlek och flexibilitet gör den till ett smidigt verktyg.

Något för dig
See capture more

EOS R

Se och fånga mer med en sensor som bygger på precision

Related article enjoy the world EOS

EOS R

Ta del av EOS-världen med en mängd speciella tillbehör

Du kanske även är intresserad av