Canon EOS RP Autofocus

EOS RP

Fokusera var som helst på ett ögonblick

Canon EOS RP är innovativ och späckad med toppmoderna funktioner. Den erbjuder otroligt snabb AF på 0,05 sekunder1. Flexibiliteten i det utökade AF-området tillsammans med EOS RP:s funktion i svagt ljus, hastighet och spårning innebär att oavsett om du fotograferar resor, landskap, porträtt eller spelar in film gör Canon EOS RP att du kan utveckla din storytelling och ta bilder som höjer din kreativitet.

Gergo shootin wth Canon EOS RP
Canon EOS RP sample mountain landscape

Röd linje motsvarar cirka 88 % (horisontellt) x cirka 100 % (vertikalt) av området som täcks av den totala bilden.

Objektiv som stöds: RF-objektiv och EF-objektiv (de flesta befintliga objektiven, med några få undantag).

Blått motsvarar upp till 4 779 AF-lägen

Något för dig
Canon EOS RP image quality

EOS RP

En ny standard för bildkvalitet i fullformat

Canon EOS RP Wi-Fi and connectivity

EOS RP

Fotografera flexibelt och anslut smidigt

Canon EOS RP capturing a bee

Iögonfallande porträtt

Ögon-AF finns inbyggt i Canon EOS RP, för porträtt som sticker ut. Dual Pixel CMOS AF-tekniken hjälper till att hålla motivets ögon i superskarp fokus i ansiktsigenkänningsläget, vilket garanterat ger dina porträtt knivskarp bildkvalitet. Ögon-AF fungerar med Canon EOS RP i One-Shot AF-läget, Servo AF-läget och Filmservo-AF, vilket säkerställer att både stillastående och rörliga motiv fångas med ögonen tydligt i fokus. Tryck och dra-AF gör det enkelt att byta fokusposition.

Pixels which enable both phase different AF and imaging
Pixels which enable both phase different AF and imaging

Fantastiskt skärpedjup

När det är viktigt att ha maximalt skärpedjup i hela bilden, till exempel i makrobilder, kan fokusvariationen garantera optimal skärpa. Med ett tryck på avtryckaren fotograferar Canon EOS RP kontinuerligt med fokusavståndet automatiskt justerat från startpositionen ända till bakgrunden. En sammansatt bild skapas sedan med Canons programvara Digital Photo Professional för att skapa en bild med fokus i hela bilden.

Canon EOS RP focus bracketing flower

1 Från och med 13 februari 2019: digitala kompakta systemkameror med utbytbart objektiv och en bildsensor som motsvarar 35 mm fullformat med kontrastdetektion AF och fasdetektion AF på bildplanet. Beräknad utifrån resultaten av uppmätt AF-hastighet, baserat på CIPA:s riktlinjer (varierar beroende på fotograferingsförhållanden och objektiv). Uppmätt med interna metoder. Mätförhållanden: EV12 (temperaturförhållanden/ISO 100), manuellt läge, med RF 24-105mm F4L IS USM (med en brännvidd på 24 mm) med följande inställningar: slutarutlösning med hjälp av avtryckaren, AF med 1 punkt (centrerad AF), One-Shot AF

Du kanske även är intresserad av