Canon EOS RP Image Quality

EOS RP

En ny standard för bildkvalitet i fullformat

Kärnan i Canon EOS RP är en enastående 26,2 MP Dual Pixel CMOS AF-fullformatssensor. Varje pixel används både för bildhantering och autofokus, vilket ger en perfekt balans mellan många, skarpa detaljer, otroligt tillförlitlig funktion i svagt ljus så att du får en överlägsen skärpa i hela bilden. Tillsammans med Canon RF-objektiv, speciellt utvecklade för EOS R-systemet, är resultatet en ny standard för bildhantering avsedd att förbättra och utveckla din kreativitet.

Dual Pixel CMOS AF
Canon EOS RP sample night_sky
Tagen med
  • f/2.0
  • 15.0
  • 3200

Fotografera var som helst, när som helst tack vare otroliga ISO

Steget till en fullformatssensor ger större kontroll över skärpedjupet och ger dig möjligheten att ta utmärkta bilder i svagt ljus. Med maximal ISO på 40000 är det möjligt att fotografera utan blixt och ändå bibehålla detaljskärpa och färger. Canon EOS RP gör det enkelt att ändra ISO snabbt via objektivkontrollringen eller anpassningsbara rattar, så att du blir mycket mer instinktiv fotograf.

Snabbare bildbearbetning tack vare DIGIC 8

DIGIC 8 är Canons senaste bildmotor som bearbetar bilder snabbare än någonsin och möjliggör en mer följsam och smidig användning, så att du ägnar mindre tid åt efterbehandling och får högre bildkvalitet direkt från kameran.

Canon EOS R high speed communication

Kraften i DLO i ögonblicket du tar bilden

DLO (digital objektivoptimering) korrigerar både optiska aberrationer och eventuell upplösningsförlust som orsakas av kamerans lågpassfilter. För varje bild används en inverterad funktion som gör att bilden mer liknar den vi uppfattar med blotta ögat. Det skapar detaljerade bilder av hög kvalitet med hanterbara filstorlekar, vilket ger fotografer bästa möjliga bildkvalitet och större flexibilitet. Canon EOS RP kan dessutom få tillgång till information om objektivprofiler direkt från RF-objektiv och använda den i kameran för optimering i realtid så fort du tar bilden.

Canon EOS RP with DLO on of water landscape

Full visning

full view shot of Canon EOS RP with DLO on water

100 % detaljer

Nya nivåer av bildstabilisering

5-axlad bildstabilisering och Dual Sensing IS ger bilderna kraftfull stabilisering, vilket minskar bildskakningar så att du kan skapa utan att kompromissa med kvaliteten. I det här dubbla systemet arbetar objektivet och kameran tillsammans i realtid för stabilitet (Dual Sensing) via kommunikationssystemet i objektivfattningen.

Canon EOS RP shooting night cityscape
Canon EOS RP sample night lights
Tagen med
  • f/4
  • 1/8
  • 5000

Fotografera i RAW och fånga mer

Med 14-bitars teknik är RAW-filer från Canon EOS RP fulla av färgnyanser, vilket ger optimal bildkvalitet. De kan bearbetas i kameran eller via kostnadsfri programvara från Canon, till exempel Digital Photo Professional för PC eller Mac, eller DPP Express för mobila/smarta enheter. Det finns även ett alternativ för kompakt RAW (C-RAW) på Canon EOS RP för att spara utrymme nästan utan att kompromissa med bildkvaliteten.

Något för dig
Canon EOS RP Autofocus

EOS RP

Fokusera var som helst på ett ögonblick

Canon EOS RP Wi-Fi and connectivity

EOS RP

Fotografera flexibelt och anslut smidigt

Canon EOS RP sample animals

Du kanske även är intresserad av