Canon EOS RP Design and Handling

EOS RP

EOS-design och -hantering utan kompromiss

EOS-användare kommer omedelbart att känna sig bekanta med Canon EOS RP tack vare ett handgrepp som är utformat för att vara bekvämt för en hel dags fotografering. Ett utökat grepp som tillval gör kameran ännu bekvämare och det kompakta och extremt välgjorda kamerahuset i magnesiumlegering väger bara 485 g (med batteri och minneskort), vilket gör det enkelt att ta med kameran på resan. Tack vare USB-laddning kan ladda var du än är.

Canon EOS RP and Canon 6D comparison image
Gergo shooting with Canon EOS RP

Ta en titt in i framtiden

Canon EOS RP har en 7,5 cm/3,0-tums vinklingsbar LCD-touchskärm på 1 040 000 punkter som kan lutas och vridas för nya kreativa vinklar. Dessutom har den en 0,39 elektronisk OLED-sökare på 2,36 miljoner punkter med anpassningsbar informationsvisning som hjälper dig att komponera och visualisera motivet från alla vinklar. En UHS-II-kortplats säkerställer kompatibilitet med dina befintliga SD-kort och ger tillgång till UHS-II-standarden, vilket ger snabbare skrivhastigheter och 4K-video. Knappar och rattar kan anpassas efter hur du önskar att fotografera.

Canon EOS RP EVF
Gergo shooting with Canon EOS RP vari angle

Vägledning till ökad kreativitet

Canon EOS RP ger dig kontrollen över reglage, knappar och ett menysystem, så att du kan koncentrera dig på enastående kompositioner. Ett guidat gränssnitt, kreativa motivlägen, flexibel prioritet (FV) och manuella lägen ger dig självförtroende och hjälper dig att ta kontroll över din kreativitet.

Gergo holding Canon EOS RP

Något för dig
Canon EOS RP image quality

EOS RP

En ny standard för bildkvalitet i fullformat

Canon EOS RP Autofocus

EOS RP

Fokusera var som helst på ett ögonblick

Canon EOS RP Wi-Fi and connectivity

EOS RP

Fotografera flexibelt och anslut smidigt

Du kanske även är intresserad av