superzoom photography

Kameror med superzoom

Kom närmare de subtila detaljerna, vart du än beger dig, med en kraftfull superzoom inbyggd i en kamera med behändigt format.

Canon PowerShot ZOOM

Canon PowerShot ZOOM

En kompakt PowerShot för att fånga de magiska ögonblicken med familjen eller i naturen med en brännvidd på 100 mm, 400 mm1 eller en digitalt utökad brännvidd på 800 mm.

 1 Brännvidderna som nämns motsvarar 35 mm.

Upptäck mer

CANON PowerShot ZOOM
Tell your story

PowerShot SX740 HS

Berätta din story i 4K med kraftfull 40x superzoom

Upptäck mer

Lifestyle Walker Standing River

Kraftfull optisk zoom i ett kompakt hus

Föreviga de speciella ögonblicken med fantastisk klarhet och skärpa med Canons senaste innovationer för att förbättra den optiska kvaliteten. Kom ännu närmare med ZoomPlus – den senaste tekniken som fördubblar kamerans zoomintervall.

powerful optical zoom

En intelligent optisk bildstabilisator

Fotografera skeenden med full zoom eller fånga ögonblick med handhållen kamera vid svagt ljus med Intelligent IS. Med Dynamisk IS kan du skapa spektakulärt stadiga videobilder även när du filmar och rör dig samtidigt.

full zoom photography
sport photography

Tappa aldrig ett motiv ur sikte när du zoomar

Naturliv och sportstjärnor står sällan stilla – med tillfällig utzoomning kan du hålla dem i sikte. Tryck bara på en knapp så zoomar kameran snabbt ut från motivet – så att du kan hitta det igen – och zoomar in igen när du släpper knappen.

Titta på en video

Fånga livet som du ser det

Skapa en verklig känsla av atmosfär med Canons innovativa HS-system. En exklusiv sensor med extra hög känslighet och en kraftfull DIGIC-processor ger tillsammans en förstklassig bildkvalitet i alla situationer.

beach photography

Dela enkelt och fotografera på håll med Wi-Fi

Dela dina konstverk via Wi-Fi med Dynamic NFC, som gör att du kan ansluta och överföra materialet till kompatibla smarta enheter med en enda tryckning. Ta fantastiska naturbilder eller selfies med trådlös fjärrfotografering via Canon Camera Connect-appen.

Upptäck våra kompakta Wi-Fi-kameror

dynamic nfc
train photography

Experimentera med manuella kontroller

Utveckla dina fotografiska färdigheter och ta fullständig kreativ kontroll med hjälp av manuella inställningar (Av, Tv och M) som gör att du kan experimentera med slutartid och bländare.

Hybrid Auto och Filmsammandrag

Det är bara att rikta kameran och trycka på knappen. Ta fantastiska foton eller spela in filmer med Hybrid Auto som automatiskt ger bästa skärpa, detaljrikedom och färg i varje bild. Använd filmsammandrag för att skapa en festlig videosammanfattning av dagen eller evenemanget.

sx720 hs photography

Alla funktioner är inte tillgängliga för alla kameror.