BEYOND THE CROP

Utforska hur fyra kreatörer med ett gemensamt syfte hittade på en semester för att visa vad som händer bortom bildramen. Att skapa ansvarsfullt innebär att vara ärlig mot dina tittare. Allt du ser online är inte på riktigt, och även om saker och ting kan verka verkliga, kan det så klart vara iscensatt.
01 Hero intro NO TEXT BTC

HUR MYCKET AV DITT FLÖDE ÄR VERKLIGT?

Att skapa ansvarsfullt är att skapa medvetet och transparant. I det här projektet undersöker vi hur lätt det är att skapa falskt innehåll. Fyra nordiska kreatörer utmanas att hitta på innehåll för att skapa medvetenhet och starta en konversation om ansvarsfullt skapande.

Asa Behind the scenes video.MOV

DEN PÅHITTADE SEMESTERN

Utforska hur fyra kreatörer hittar på en semester för att prata om vad som händer bortom bildramen. De förenar sig kring ett syfte av transparens och berättar historien om hur saker som verkar väldigt verkliga faktiskt kan iscensättas.

Beyond_the_crop_KV_no-text.jpg

BEYOND THE CROP MED ÁSA STEINARS

Den isländska fotografen Ása är känd för att resa runt Island i sin skåpbil, samtidigt som hon fångar vackra landskap. Tillsammans med Canon bytte hon omgivning i en iscensatt resa till Grönland.

BEYOND THE CROP MED KENNETH NGUYEN

Kenneth är en Köpenhamnsbaserad rese- och utomhuskreatör. Kenneth råkade ut för identitetsstöld på nätet och känner till hur falskt innehåll online verkligen påverkar livet. Upptäck hur han arrangerade en resa till Japan och hör hans tankar om autenticitet online.

Beyond_the_crop_Kenneth_KV.jpg
Beyond_the_crop_Maja_KV.jpg

BEYOND THE CROP MED MAJA MOAN

Norska fotografen Maja fångar musikens energi och stämningar över hela världen. På sin iscensatta semester med Canon bestämde hon sig för att bege sig till Australien utan att någonsin lämna Oslo.

BEYOND THE CROP MED JOONAS LINKOLA

Se hur den finske kreatören Joonas bytte landskapet i Finland med värmen från den grekiska ön Zakynthos, men han lämnade aldrig Finland för innehållet.

Beyond the crop Joonas KV.jpg

BAKOM KULISSERNA

Hur får man en studio att se ut som de livliga gatorna i Paris? Låt dig inspireras av skaparnas fantasifulla lösningar och lär dig ljusknepen, scenografin och kamerautrustningen som används för att skapa de falska semestern.
AsasReveal.mov

INTERVJU MED KREATÖRER

Möt kreatörerna och hör deras tankar om att skapa ansvarsfullt.
Asa Interview.mp4

Skapa ansvarsfullt med Canon EOS R-system

Ta ditt innehåll till nästa nivå med Canons EOS R-system och RF-objektiv. Nu med upp till 7700 kr i cashback. Kampanjen pågår till 31 juli 2023.

 • 7700 kr i cashback

  CANON EOS R5

 • 2800 kr i cashback

  CANON EOS R6 Mark II

 • 3300 kr i cashback

  RF 24-70mm F2.8L IS USM

 • 3900 kr i cashback

  RF 70-200mm F2.8L IS USM

CANONS EOS R-SYSTEM

Ta ditt innehåll till nästa nivå

Canons EOS R-system med RF-objektiv hjälper dig att lyfta ditt innehållsskapande. Håll fokus med den ultimata fotograferingsupplevelsen för både video- och stillbildsfotografering.

EOS-R5-r-system-pack.jpg