BREAK THE BIAS

BILDERNAS KRAFT

Hur vi kategoriserar människor baseras ofta på synliga egenskaper som hudfärg, kön och ålder. Så de bilder vi delar med världen är en stor del av hur vi formar den. Att se kvinnor, män och par porträtteras på samma sätt, om och om igen, skapar fördomar. Om dessa fördomar upprepas tillräckligt ofta leder de till att skadliga stereotyper med bestående konsekvenser upprätthålls.

MÖT FOTOGRAFERNA

Våra fem fotografer är baserade runt om i Norden och kommer från olika bakgrunder, och de har sin egen unika syn på världen. Tillsammans med det kommer fem olika fördomar som har en speciell betydelse för dem - och som de vill bryta.

BREAK THE BIAS

Se våra fem fotografer bryta en fördom som har en särskild betydelse för dem. Följ dem på deras resa när de var för sig reder ut en specifik fördom och försöker att bryta den genom att visa oss ett perspektiv som kanske inte är det som först slår oss.

BAKOM KULISSERNA

Ta en titt bakom kulisserna och se hur fotograferna använder sina färdigheter med en kamera för att bryta fördomar.

FÖLJ MED PÅ RESAN

Följ med fotograferna på hela deras resa för att bryta en fördom.

Skapa ansvarsfullt med Canons EOS R-system

Ta ditt innehåll till nästa nivå med Canons EOS R-system och RF-objektiv. Nu med upp till 3450 kr i cashback. Kampanjen pågår till 31 januari 2024.

 • 3450 kr i cashback

  CANON EOS R8

 • 2900 kr i cashback

  CANON EOS R6 Mark II

 • 2900 kr i cashback

  RF 24-70mm F2.8L IS USM

 • 3450 kr i cashback

  RF 70-200mm F2.8L IS USM

EOS-R5-r-system-pack.jpg

CANONS EOS R-SYSTEM

Ta ditt innehåll till nästa nivå

Canons EOS R-system med RF-objektiv hjälper dig att lyfta ditt innehållsskapande. Håll fokus med den ultimata fotograferingsupplevelsen för både video- och stillbildsfotografering.