digital

Digital

Gör Canon framgångsrikt genom enastående digital expertis

Sök bland våra lediga jobb

Vad vi gör

Har du den digitala kunskapen för att ta vårt varumärke vidare? Våra digitala team arbetar i nära samarbete med Marketing & PR för att utveckla och implementera marknadsstrategier, styrningsmodeller och expertis som förbättrar vår kommunikation. Oavsett om du arbetar med analys, innehållshantering, projektledning eller utveckling, kommer du att skapa en bättre erfarenhet online för våra kunder.

Volcano

Innovativa tänkare och strategiska hjärnor

I det digitala utrymmet

Titta på en video

Möt vårt team

Ta del av de enastående berättelserna bakom våra härliga medarbetare.

Gaurav

E-Commerce Designer – Gaurav

”Vi utvecklas till att bli en allt mer levande och energisk arbetsplats […] Här finns expertis inom många olika områden, och alla är verkligen intresserade av att veta vad du jobbar med.”

Titta på en video

Moatez

Digital Marketing – Moatez

”I och med övergången till digitalt har Canon den perfekta positionen för att ta nästa steg och fortsätta leverera till våra kunder. För mig är det oerhört spännande att vara en del av denna utveckling.”

Titta på en video

Jobba med oss

Vi letar efter smarta problemlösare som kan göra vårt budskap online ännu bättre och skapa lockande digitala marknadsföringskampanjer. Som en del av det digitala teamet kommer du att utveckla digitala strategier och lösningar som stärker vårt varumärke online, vilket i sin tur ger dig en utmärkt grund för att bygga en stark karriär.

fullbleed

Sök våra jobb inom Digital

Come and see – var passar du in


Se våra roller