PowerShot_G16

Förvänta dig det enastående med en karriär inom Canon.

Att söka jobb är som att ta ett hopp ut i det okända, så vi har förenklat vår rekryteringsprocess för att göra den så smidig som möjligt. Det är bara några få steg mellan dig och en hel värld av enastående möjligheter. Denna bild visar hur ansökningsprocessen går till.

Search_01

Sök

Besök vår webbplats för att hitta det perfekta jobbet för dig.


Sök bland våra lediga jobb

icon
Apply_02

Ansök

Skicka din ansökan så bekräftar vi mottagande av din intresseanmälan inom 24 timmar.

Ansök nu

icon
Interviews_03

Intervjuer

Vi informerar dig om din ansökningsstatus. Om du bjuds in till intervju går du igenom högst två urvalsrundor, som vanligtvis innefattar en presentation och eventuellt ett teknikprov.

icon
Feedback_04

Feedback

Du får vanligtvis återkoppling from oss (och förhoppningsvis ett muntligt erbjudande) inom 48 timmar efter slutintervju.

icon
Offer_05

Erbjudande

Du får ett skriftligt erbjudande, ett välkomstpaket och fullständiga introduktionsdetaljer via e-post och/eller post inom 3–5 dagar.

icon
Onboarding_06

Onboarding

Vi håller kontakt med dig medan du väntar på att börja. Hör av dig om du har frågor, så gör vi vårt bästa för att besvara och hantera dem så snart som möjligt. Vi ser fram emot att få arbeta med dig.

icon
Tips för ansökan och intervju

Tips för ansökan och intervju

Vanliga frågor

Q. Vad händer med min ansökan?

A. Du får ett meddelande via mejl så snart vi har mottagit din ansökan. Våra rekryteringsansvariga kontaktar dig vid nyckelfaserna under hela processen för att ordna intervjuer och hålla dig uppdaterad om utvecklingen. Kontakta din rekryteringsansvarige hos Canon för ytterligare information.

Q. Hjälper ni till med visum eller flytt?

A. Antal Vi försöker befordra internt när det är möjligt eller rekrytera lokalt. Se till att du har relevant visum, tillstånd eller arbetstillstånd att arbeta i det land du söker till, då våra rekryterare ber dig att styrka detta.

Q. Hur håller jag mig underrättad om framtida möjligheter inom Canon?

A. Registrera dig här så informerar vi dig om kommande möjligheter hos Canon i EMEA.

Q. Var hittar jag internationella jobb inom Canon utanför EMEA?

A. Den här webbsajten ger information om karriärmöjligheter i Europa, Mellanöstern och Afrika. För ytterligare information om jobb, produkter och supporttjänster utanför EMEA kan du gå till Canons officiella webbplats för ditt land/din region. Den hittar du här.

Q. Var hittar jag information om löner och förmåner?

A. Canon har en belöningspolicy som är skräddarsydd för de lokala marknaderna inom EMEA. Rekryteraren eller HR-kontakten i ditt land kan förklara detaljerna för dig under din ansökningsprocess.

fullbleed

Sök bland våra lediga jobb

Come and see – var passar du in


Se våra roller