En man i en rosa tröja som håller en Canon-kamera mot ansiktet. Blixten sprider ett orange ljus.

VI ÄR CANON

I över 80 år har vi gett människor möjligheten att fånga och bevara det de ser. I egenskap av världens bästa företag inom bildbehandling lever och arbetar vi tillsammans för allas bästa.

Lite om oss

Vi är fler än 182 000 medarbetare i olika länder, och vi arbetar tillsammans för att bli en världsledande leverantör av innovativa lösningar för bild- och informationsteknik.

Vår vision

Canon berikar liv och företag på otroliga nya sätt. Du kan spela en roll i att forma framtiden för ett företag som är visionärt, innovativt och djärvt.

 • Utforska det enastående

  Vi utforskar ständigt nya sätt att utveckla vårt företag, eftersom våra kunder med rätta förväntar sig att vi är enastående. Vår vision inspirerar oss att förbättra vårt arbetssätt – så att vi kan uppnå fantastiska resultat, tillsammans.

 • Kyosei

  Kyosei genomsyrar vår kultur och våra värden. Vår vision är fokuserad på att stärka våra produkter och förbättra sättet vi levererar innovationer på. Som en del av vår strävan efter det enastående arbetar vi för att maximera tillväxten på växande marknader – vilket kommer öppna upp en värld av möjligheter.

 • Fokus på innovation

  Som världens ledande bildvarumärke satsar vi på att driva på utvecklingen av avancerad teknik och innovationer. Det är därför vi räknas som ett ledande företag inom patentregistrering, och det är denna passion för innovation och förbättring som säkerställer vår fortsatta framgång.

Canon i siffror

Canon i siffror

Grundat 1937

Som Precision Optical Industry, Co. LtdÖver 182 000

Anställda på Canon runtom i världen.256

Dotterbolag och filialer.1990

Canon startade världens första återvinningsprogram för tonerkassetter.Topp 3

Vi har varit en av de 3 största patentinnehavarna under de senaste 30 åren.Mer än 30 000 dagar

Vi tillhandahåller mer än 30 000 dagar med utbildning och utveckling per år.

 

Våra värderingar

 • Vad vi värdesätter

  Vi tror starkt på respekt, stöd och samarbete som sanna möjliggörare för vår framgång genom att uppmuntra alla på Canon att se världen som andra gör och vara redo att utmana och omvandla den för det bättre.

 • Vår Kyosei-filosofi

  Vår företagsfilosofi, Kyosei, är ett japanskt begrepp som innebär att leva och arbeta tillsammans för det gemensamma bästa. Detta styr vår satsning på hållbarhet, hur vi arbetar tillsammans och vår vilja att skapa en miljö där alla kan frodas och växa – det är helt enkelt kärnan i allt vi gör.

 • Skapa det extraordinära

  Vår marknadsstyrka ger oss motivation och mod att föreställa oss, utforska, innovera och ta inspirerade risker. På så sätt ansluter vi passionerat över länder och discipliner för att dela kunskap och skapa det extraordinära.

Inkluderande medarbetare

DE&I

Vi arbetar för att skapa en inkluderande arbetsplats och utveckla ett samhälle präglat av mångfald i en mer rättvis värld.

Våra kontor

Canon Europe är det strategiska huvudkontoret för EMEA och vi erbjuder dig en rad olika enastående möjligheter i hela regionen.

Våra kontor

Är du intresserad av en karriär hos Canon?

Se var du passar in och vad som inspirerar dig till nästa steg i karriären.

Du kanske även är intresserad av

Bli inspirerad, fortsätt din resa med Canon.