Sales & Consulting

Sales & Consulting

Vi hjälper våra kunders verksamheter att växa med enastående tjänsteerbjudanden och lösningar

Sök bland våra lediga jobb

Vad vi gör

Gillar du bildbehandling? Vill du hjälpa kunder att utveckla enastående verksamheter? Hos Canon är du en i teamet som säljer globalt erkända tjänster och lösningar. Oavsett om du jobbar som kontoansvarig för direktkunder eller indirekta kunder, eller som försäljningskonsult, upptäcker du fantastiska möjligheter som lyfter din karriär samtidigt som du hjälper våra kunder att ta sina verksamheter till nästa nivå.

We make businesses exceptional

Vi utvecklar enastående verksamheter

Med innovativa produkter och lösningar

Titta på en video

Möt vårt team

Ta del av de enastående berättelserna bakom våra härliga medarbetare.

Senior Account Manager - Matthew

Senior Account Manager – Matthew

”Vi är specialister på det vi gör, men vi har alla ett gemensamt mål […] Vi har fått belöningar i form av några fantastiska resor, bland annat till Barcelona, Dubai och mitt favoritresmål, Rio – och allt det för att göra ett jobb som jag gillar.”

Titta på en video

Account Manager - Steve

Account Manager – Steve

”Jag är stolt över att kunna ta fram lösningar som tillgodoser våra kunders olika frågeställningar, oavsett om det handlar om bilder, kommunikation eller dokumenthantering.”

Titta på en video

Jobba med oss

Vi söker passionerade personer med förmåga att bygga starka relationer, och som har en vilja att lyckas och ett utforskande sinne. Som en i teamet Sales & Consulting arbetar du med att utveckla kundernas verksamheter med innovativa tjänster och lösningar – och vi hjälper dig att ta din försäljningskarriär till nästa nivå.

Search our jobs

Sök våra jobb inom Sales & Consulting

Come and see – var passar du in


Se våra roller