Canon AS-2400

AS-2400

Den här skrivbordsräknaren med 14 siffror kombinerar en snygg bågformad design med avsevärda miljömeriter – vilket gör den perfekt för organisationer och personer.

Fördelar

  • Skrivbordsräknare med 14 siffror
  • Snygg bågformad design
  • Stor juster- och vinklingsbar display
  • Övre och undre hölje som delvis är tillverkat av återvunnet material från Canons produkter
  • Två strömkällor: solcell och kvicksilverfritt batteri
  • Avrundning och decimalval
  • Automatisk avstängning

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon AS-2400

Snygg och professionell


AS-2400 med 14 siffror är både snygg och praktisk. Den tunna och rundade designen ser inte bara professionell ut, den passar också perfekt på skrivbordet eller i hyllan.

Juster- och vinklingsbar display


En stor, tydlig och justerbar LCD-display motverkar reflexer. För optimal läsbarhet kan displayen vinklas så att det passar alla ljusförhållanden.

Hållbar design


Den här modellen är ergonomiskt utformad och har dessutom en minskad miljöpåverkan, en viktig faktor för alla organisationer och personer idag. Vissa av plastkomponenterna är tillverkade av återvunnet material från en Canon-produkt.

Energieffektiv


Två strömkällor – solcell och kvicksilverfritt batteri – gör räknaren energieffektiv och ger tillförlitlig användning under olika ljusförhållanden. När AS-2400 inte används finns det en automatisk avstängningsfunktion som stänger av räknaren för att spara energi.

Omfattande funktioner


Räknaren AS-2400 har en mängd funktioner. En omkopplare ger enkelt decimalpunktsval och avrundning. Minnet för summa ackumulerar slutsummor automatiskt. Andra praktiska tangenter är Justera uppåt, bakåt och alla de vanliga funktioner du förväntar dig hos en Canon-räknare.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon AS-2400, dess funktioner och vad den kan göra.