Canon F-718SGA

F-718SGA

Delvis tillverkad av återvunnet material från Canons produkter, vilket gör den perfekt för personer som är intresserade av hållbar konsumtion.

Fördelar

  • Delvis tillverkad av återvunnet material från Canons produkter
  • Två strömkällor: solceller och utbytbara batterier
  • 264 funktioner
  • Stor LCD-punktmatrisdisplay
  • Två lägen (matematik eller rader)

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon F-718SGA

Hållbar design


Det övre och det undre höljet, batteriskyddet och hårdplasthöljet på den här funktionsräknaren är delvis tillverkade av återvunnet material från Canons produkter. Detta maximerar resurseffektivitet och minimerar slöseri.

Energibesparande effektivitet


F-718SGA är försedd med en praktiskt tvåfaldig strömkälla. Solenergi ger maximal energibesparing medan batteriet garanterar att räknaren aldrig sviker dig även i dåligt ljus. När du inte har rört eller använt räknaren på sju minuter slås den automatiskt av. På så sätt sparar du ännu mer energi. Den har också ett batteri som kan bytas ut för ökad livslängd, till skillnad från andra räknare som måste kasseras när batteriet är slut.

264 funktioner, stor precision (upp till 18 interna beräkningsdecimaler)


Denna heltäckande räknare innehåller alla de statistiska och matematiska funktioner som en grundskole- eller gymnasieelev behöver. Den har 264 funktioner med 17 lagrings- och återkallningsminnen och upp till 18 decimaler för interna beräkningar, något som ger mycket precisa resultat (se specifikation för en lista över alla funktioner).

Stor LCD-punktmatrisdisplay


Den stora LCD-displayen 4 tecken per rad och punktmatris gör att det är lätt att läsa siffror. Ett praktiskt hårdplasthölje skyddar skärmen och tangentbordet från stötar och slag.

Två lägen för visning och användning (matematik eller rader)


Dra nytta av de praktiska lägena för visning och användning (matematik eller rader). I matematikläget visas inmatningar och resultat i stilen maths textbook medan radläget använder det traditionella tvåradsformatet.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon F-718SGA, dess funktioner och vad den kan göra.