Canon EOS C300

EOS C300

EOS C300 är en banbrytande professionell Cine-kamera, där Canons beprövade filmteknik och erfarenhet inom objektivtillverkning kombineras med EOS kreativitet. Utbytbara EF-objektiv ger en fantastisk frihet att återge alla händelser.

Fördelar

  • 8,3 MP Super 35 mm Canon CMOS-sensor, Full HD
  • Utbytbart objektiv (med EF-fattning)
  • Dual Pixel CMOS AF för exakt och tillförlitlig fokusering*
  • Kompakt, moduluppbyggd, lätt
  • 50 Mbit/s MPEG-2 MXF till CF-kort
  • Hög känslighet, lågt brus
  • Canon Log Gamma
  • 24.00p för filmproduktion
  • Fjärrkontroll för Wi-Fi
  • Smidig integrering i arbetsflöden

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon EOS C300

8,3 MP Super 35 mm Canon CMOS-sensor, Full HD


Canon har utvecklat och tillverkat en 8,3 MP Super 35 mm CMOS-sensor speciellt för filminspelning. Den har 3-kanalers RGB-bearbetning för inspelning i Full HD. Förutom de fördelar som vanligen ges av en stor sensor, t.ex. litet skärpedjup, ger Canons sensorteknik fantastiska bilder med hög upplösning och känslighet, lågt brus, minskad mängd artefakter på grund av rullande slutare och låg strömförbrukning.

Utbytbart objektiv (med EF-fattning)


EOS C300 har EF-fattning och med Canons utbytbara EF-objektivsystem blir den ett perfekt verktyg för filmproduktion med tillgång till många unika objektiv. 3 elektroniska, inbyggda gråfilter gör inspelningen mer flexibel.

Kompakt, moduluppbyggd, lätt


EOS C300 är ultrakompakt och väger bara 1 669 g (utan objektiv). Tack vare avtagbart grepp, handtag och vinklingsbar kontrollpanel är kameran extremt lättmanövrerad, samtidigt som den är robust och har ett vattentåligt hus med komponenter i magnesiumlegering.

50 Mbit/s MPEG-2 MXF till CF-kort


Spela in sändningsklara MPEG-2 MXF-filer på 50 Mbit/s (4:2:2) på två CF-minneskort – kameran hanterar minnesväxling och samtidig inspelning på två kort. Utgångar enligt branschstandard, bland annat HD-SDI, tidskod, Genlock- och synkroniseringskontakter för filmning med flera kameror.

Hög känslighet, lågt brus


EOS C300 har förbättrad känslighet: filmklipp med lågt brus kan spelas in med upp till ISO 80000. Kameran kan alltså användas i praktiskt taget alla förhållanden.

Canon Log Gamma


Omfattande bildanpassning innefattar inbyggd Canon Log Gamma, som ger neutral bildkvalitet med brett dynamiskt omfång (800 %) för maximal frihet vid redigering i efterhand. Anpassa mer än 90 bildvariabler och lagra som egna bildprofiler i kameran eller på SD-kort.

24.00p för filmproduktion


Lägen för PAL, NTSC och 24.00p finns som standard, med bildhastigheter från 23.98p till 59.94i. Anpassa långsam/snabb inspelning i steg om 1 b/s för kreativ flexibilitet.

Fjärrkontroll för Wi-Fi


Trådlös styrning av kamerainställningar som ISO, fokus, bländare och gråfilter via dator, surfplatta eller smartphone med ett enkelt webbläsarbaserat gränssnitt. (Trådlös adapter som finns som tillval krävs.)

Smidig integrering i arbetsflöden


EOS C300-filmer kan integreras smidigt med befintliga arbetsflöden och är kompatibla med de vanligaste professionella NLE-programpaketen.

Dual Pixel CMOS AF via serviceuppdatering


EOS C300 kan uppdateras så att den innehåller Canons unika Dual Pixel CMOS AF, något som ger enkel och kreativ kontroll över fokuseringen. Det är enkelt att spåra motiv kontinuerligt i mitten av bilden och hålla dem i skarpt fokus. En AF-Lock-funktion ger extra kontroll. One-Shot-fokusering med förbättrad noggrannhet och hastighet gör det lika enkelt att fokusera på motiv som inte är i bildens mitt.


*Kräver en avgiftsbelagd serviceuppdatering vid ett Canon-servicecenter.

Utmärkelser

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon EOS C300, dess funktioner och vad den kan göra.

Inspiration, utbildning, produktinformation och nyhetsuppdateringar i den definitiva bevakningen för såväl professionella Canon-fotografer och -filmare som för avancerade entusiaster i hela världen.

Gå till Canon Professional Network

CPN.jpeg

Viktig uppdatering