Kampanjer

EOS-RP-Promotion

CANON EOS RP ERBJUDANDE 

Få upp till 2000 kr tillbaka när du köper ett Canon EOS RP kamera-hus och ett utvalt separat objektiv innan 30 juni 2019. Kampanjperiod: 27 februari – 30 juni 2019.

Winter cashback

Årets gladaste tid är här

Därför har vi ett erbjudande, där du kan välja mellan pengar tillbaka eller tillgodo på upp till 4800 kr nästa gång du handlar. Kampanjperioden är 1.11.2018 - 31.1.2019.

canon support help

Skapa ditt eget kamerakit

Registrera både utvald kamera och kompatibelt objektiv inom kampanjperioden och få pengar tillbaka.

Spring Cashback offer

Tryggt med Canons kampanj med 3 års garanti

Köp någon av våra utvalda skrivare eller scannrar i serierna MAXIFY, i-SENSYS, imageRUNNER eller imageFORMULA, så gör du ett ännu tryggare köp genom vår kampanj med 3 års garanti.

Spring Cashback offer

Få 3 års garanti på projektorlampor

Köp och registrera en utvald Canon-projektor och få 3 års lampgaranti för din Canon-projektor.

Scanner Cashback

Kom igång med scanning, börja spara

Under en begränsad tid kan du få fantastiska återbetalningserbjudanden på utvalda snabba scannrar med höga prestanda.

Parallellimporterade produkter

Canon lokaliserar sina produkter så att de uppfyller konsumentbehoven på de olika marknaderna. Canon-produkter som är avsedda för försäljning i EES* levereras med andra tillbehör, manualer och garantidokument än versioner som säljs i andra regioner, till exempel USA. I dagsläget finns det vissa försäljare som säljer Canon-produkter till EES-regionen, trots att dessa produkter är avsedda för andra marknader. Sådana produkter benämns ofta ”parallella” produkter (eller ”grå”) inom hemelektronikbranschen. Konsumenter i EES kan upptäcka att parallella produkter inte uppfyller deras förväntningar eftersom produkterna inte lokaliserades av Canon för EES.

Läs mer

Serienummer Kontroll