Kampanjer

Spring Cashback offer

SOMMAREN ÄR EN TID FÖR ATT UPPLEVA NYA SAKER

Hitta den perfekta kameran att ta med ut på dina sommaräventyr. När du har köpt en kampanjkamera ger vi dig chansen att vidga dina vyer med en fotografikurs och 500kr i pengar tillbaka på ett av de utvalda objektiven, om du köper det från samma återförsäljare som kampanjkameran. Kampanjperiod: 1 maj till 31 augusti 2019.

EOS-RP-Promotion

CANON EOS RP ERBJUDANDE 

Få upp till 2000 kr tillbaka när du köper ett Canon EOS RP kamera-hus och ett utvalt separat objektiv innan 30 juni 2019. Kampanjperiod: 27 februari – 30 juni 2019.

Spring Cashback offer

3 års garanti

På utvalda skrivare och scanners

Spring Cashback offer

Få 3 års garanti på projektorlampor

Köp och registrera en utvald Canon-projektor och få 3 års lampgaranti för din Canon-projektor.

canon support help

Skapa ditt eget kamerakit

Registrera både utvald kamera och kompatibelt objektiv inom kampanjperioden och få pengar tillbaka.

Parallellimporterade produkter

Canon lokaliserar sina produkter så att de uppfyller konsumentbehoven på de olika marknaderna. Canon-produkter som är avsedda för försäljning i EES* levereras med andra tillbehör, manualer och garantidokument än versioner som säljs i andra regioner, till exempel USA. I dagsläget finns det vissa försäljare som säljer Canon-produkter till EES-regionen, trots att dessa produkter är avsedda för andra marknader. Sådana produkter benämns ofta ”parallella” produkter (eller ”grå”) inom hemelektronikbranschen. Konsumenter i EES kan upptäcka att parallella produkter inte uppfyller deras förväntningar eftersom produkterna inte lokaliserades av Canon för EES.

Läs mer

Serienummer Kontroll