CREATE RESPONSIBLY

Kreatörer besitter förmågan att inspirera och ändra åsikter. Med miljontals timmars innehåll som skapas och delas dagligen, har kreatörerna en verklig påverkan i vår värld. Canon önskar att det bidrar till något positivit och vill hjälpa kreatörer att reflektera över ansvarsfullt skapande.
01 Hero intro NO TEXT HUB.jpg

CREATE RESPONSIBLY

VAD ÄR EFFEKTEN AV ETT SYFTE?

Genom att du har ett syfte inser du att ditt innehåll går längre än bara dig. Det hjälper dig att behålla fokus i jakten på gillande och uppspelningar. Ett syfte är att definiera dina värderingar och övertygelser för att säkerställa att du förblir sann mot dig själv i din kreativa process. Det är en ledstjärna.

Med ett syfte tar du ansvar gentemot dina tittare. Så att du skapar med de bästa avsikterna och alltid överväger vilken inverkan du har.

Med initiativet create responsibly vill vi inspirera kreatörer att hitta och definiera sitt eget syfte. Ingen skapare är den andra lik, så låt dig inspireras, men se till att vara sann mot dig själv.
Create-reponsibly-mountain_1920x1080.jpg

CREATE RESONSIBLY PROJEKT

Under året kommer kreatörer att utforska olika sätt att använda sitt innehåll för en positiv inverkan - i sitt sökande efter ett syfte. Se projekten nedan och försök hitta ditt eget syfte.

Beyond the crop Asa.jpg

BEYOND THE CROP

Lär dig vad som händer utanför bildramen. Fyra kreatörer utmanades att simulera en semester och utforska vad trovärdighet betyder för dem. Få ett nytt perspektiv på innehållet i ditt flöde och låt dig inspireras av insikterna som kreatörerna fick när de hittade på sitt innehåll.
LÄS MER

Skapa ansvarsfullt med Canons EOS R-system

Ta ditt innehåll till nästa nivå med Canons EOS R-system och RF-objektiv. Nu med upp till 7700 kr i cashback. Kampanjen pågår till 31 juli 2023.

 • cashback-product-eos-r5

  7700 kr i cashback

  CANON EOS R5

 • R6-Mark_square.jpg

  2800 kr i cashback

  CANON EOS R6 Mark II

 • 3300 kr i cashback

  RF 24-70mm F2.8L IS USM

 • 3900 kr i cashback

  RF 70-200mm F2.8L IS USM

VARFÖR ÄR DET VIKTIGT ATT SKAPA ANSVARSFULLT?

Se vår Canon-ambassadör dela med sig av sina tankar om att skapa ansvarsfullt.
Canon-icc-Interview-006.mp4

CANONS EOS R-SYSTEM

Ta ditt innehåll till nästa nivå

Canons EOS R-system med RF-objektiv hjälper dig att lyfta ditt innehållsskapande. Håll fokus med den ultimata fotograferingsupplevelsen för både video- och stillbildsfotografering.

EOS-R5-r-system-pack.jpg