CREATE RESPONSIBLY

Kreatörer besitter förmågan att inspirera och ändra åsikter. Med miljontals timmars innehåll som skapas och delas dagligen, har kreatörerna en verklig påverkan i vår värld. Canon önskar att det bidrar till något positivit och vill hjälpa kreatörer att reflektera över ansvarsfullt skapande.
01 Hero intro NO TEXT HUB.jpg

VAD ÄR EFFEKTEN AV ETT SYFTE?

Genom att du har ett syfte inser du att ditt innehåll går längre än bara dig. Det hjälper dig att behålla fokus i jakten på gillande och uppspelningar. Ett syfte är att definiera dina värderingar och övertygelser för att säkerställa att du förblir sann mot dig själv i din kreativa process. Det är en ledstjärna.

Med ett syfte tar du ansvar gentemot dina tittare. Så att du skapar med de bästa avsikterna och alltid överväger vilken inverkan du har.

Med initiativet create responsibly vill vi inspirera kreatörer att hitta och definiera sitt eget syfte. Ingen skapare är den andra lik, så låt dig inspireras, men se till att vara sann mot dig själv.
Create-reponsibly-mountain_1920x1080.jpg

CREATE RESONSIBLY PROJEKT

Under året kommer kreatörer att utforska olika sätt att använda sitt innehåll för en positiv inverkan - i sitt sökande efter ett syfte. Se projekten nedan och försök hitta ditt eget syfte.

Beyond_the_crop_KV_no-text.jpg

BEYOND THE CROP

Lär dig vad som händer utanför bildramen. Fyra kreatörer utmanades att simulera en semester och utforska vad trovärdighet betyder för dem. Få ett nytt perspektiv på innehållet i ditt flöde och låt dig inspireras av insikterna som kreatörerna fick när de hittade på sitt innehåll.
LÄS MER

BREAK THE BIAS

Vad föreställer du dig när du tänker på en kärleksfull förälder? Ett kärt par? Eller en vacker person? Media har påverkat oss att omedvetet komma med samma svar på frågorna. För att bryta normen fick fem innehållsskapare i uppdrag att visa ett annat perspektiv och inspirera dig att göra detsamma.

Skapa ansvarsfullt med Canons EOS R-system

Ta ditt innehåll till nästa nivå med Canons EOS R-system och RF-objektiv. Nu med upp till 3450 kr i cashback. Kampanjen pågår till 31 januari 2024.

VARFÖR ÄR DET VIKTIGT ATT SKAPA ANSVARSFULLT?

Se vår Canon-ambassadör dela med sig av sina tankar om att skapa ansvarsfullt.
Canon-icc-Interview-006.mp4

CANONS EOS R-SYSTEM

Ta ditt innehåll till nästa nivå

Canons EOS R-system med RF-objektiv hjälper dig att lyfta ditt innehållsskapande. Håll fokus med den ultimata fotograferingsupplevelsen för både video- och stillbildsfotografering.

EOS-R5-r-system-pack.jpg