Canon EF 180mm f/3.5L Macro USM

EF 180mm f/3.5L Macro USM

Med det här teleobjektivet kan fotografen ta närbilder i naturlig storlek på längre avstånd utan att riskera att störa motivet. Perfekt för naturfotografering.

Fördelar

  • Canons högeffektiva makro i L-serien
  • Brännvidd för telefoto
  • Bildåtergivning i naturlig storlek (1:1)
  • Tre UD-linser
  • Avståndsbegränsare med två lägen
  • Ringformad AF-ultraljudsmotor
  • Stativkrage medföljer

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon EF 180mm f/3.5L Macro USM

Teleobjektiv för makrofotografering


EF 180 mm f/3,5L Macro USM är ett makroteleobjektiv med en maximal förstoring på 1,0x. Fotografen kan ta närbilder i naturlig storlek på längre avstånd utan att riskera att störa motivet (utmärkt vid fotografering av insekter och andra djur). Objektivets inre flytande fokuseringssystem förbättrar kontrollen över kromatiska avvikelser som lätt uppstår när fokuseringsavståndet ändras. Resultatet blir superskarpa bilder från 1,0x till oändligt.

Kvalitet i L-serien


Innehåller Canons precisionsteknik och optik av högsta standard. L-serien är flaggskeppet bland Canons objektivserier och kombinerar överlägsen skärpa och ultimata prestanda med en vädertålig konstruktion som skyddar mot damm och fukt.

Autofokus med ringformad USM med manuell upphävning


Canons autofokus med ringformad ultraljudsmotor (USM) använder ultraljudsfrekvensvibrationer för snabb, exakt och nästan ljudlös drift. Tack vare att fokus även kan ställas in manuellt med hjälp av en stor ring som inte rör sig vid autofokusering kan fotografen finjustera fokus direkt.

Super Spectra-beläggning


Super Spectra-beläggningen bidrar till att garantera korrekt färgbalans och hög kontrast, samtidigt som den motverkar slöjor och reflexer genom att absorbera ljuset som reflekteras från interna linser och digitala sensorer.

Tillbehör


Objektivet levereras med ett motljusskydd och en mjuk väska.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon EF 180mm f/3.5L Macro USM, dess funktioner och vad den kan göra.

Related Products

Vidvinkelobjektiv

Få ett bredare synfält och få plats med mer i bilden med vårt sortiment av vidvinkelobjektiv.