Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM

EF 300mm f/2.8L IS II USM

Supertelebjektiv i L-serien med hög prestanda, bildstabilisator i 4 steg med tre lägen som passar för alla typer av actionfotografering. EF 300mm f/2.8L IS II USM levererar enastående bildkvalitet i en robust och lätt konstruktion.

Fördelar

  • 300 mm f/2,8 superteleobjektiv med hög prestanda
  • Ingår i Canons prisbelönta L-serie
  • Hållbar, tålig och lätt
  • Bildstabilisator i 4 steg
  • Förbättrad bildkvalitet med SWC-behandling
  • 3 IS-lägen
  • Tyst och snabb autofokus

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM

Superteleobjektiv med hög prestanda


Med stor bländare f/2,8 är EF 300mm f/2.8L IS II USM ett supertele med hög prestanda och som ger fantastisk bildkvalitet i en tålig lättviktsdesign.

L-seriens kvalitet


L-serien är flaggskeppet bland Canons objektivserier och representerar det bästa av precisionsutformad EF-optik. Objektiv i L-serien kombinerar överlägsen prestanda med fantastisk hantering och de är mycket damm- och fukttåliga.

Bildstabilisator i fyra steg


Optisk bildstabilisator i 4 steg – speciellt designad för objektivets specifika brännviddsomfång – motverkar suddiga bilder som kan uppstå när man fotograferar utan stativ eller med längre slutartider. Automatisk avkänning av panorering säkerställer effektiv prestanda när rörliga motiv spåras, och eftersom bildstabiliseringen sker i objektivet kan resultatet visas i sökaren redan vid tagning.

Förbättrad bildkvalitet med SWC-behandling


Canons patenterade SWC-behandling (Subwavelength Structure Coating) har utformats för användning inom digital fotografering och minskar spökbilder och ljusslöjor som orsakas av interna reflexer. Genom att eliminera själva orsaken, minskar behandlingen reflexerna och hjälper till att leverera skarpa, tydliga bilder.

3 IS-lägen


Perfekt för alla typer av actionfotografering, speciellt när panorering krävs. Det nya IS-läget 3 stabiliserar endast vid själva exponeringen.

Snabb och tyst autofokus


En ringformad ultraljudsmotor (USM) använder ultraljudsfrekvensvibrationer för att få extremt snabb autofokus med nästintill ljudlös drift. En snabb processor och optimerade AF-algoritmer bidrar ytterligare till snabb AF-prestanda. Med elektronisk fokus kan skärpan alltid justeras manuellt utan att behöva lämna AF-läget.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM, dess funktioner och vad den kan göra.

Exempelgalleri

Visa galleri

Related Products

Super_Tele_lenses_bird

Vill du veta mer

Utveckla ditt arbete med bild och video, se hur du kan använda din Canon-produkt fullt ut.

Boka ett möte med en produktexpert

Vidvinkelobjektiv

Få ett bredare synfält och få plats med mer i bilden med vårt sortiment av vidvinkelobjektiv.