Canon EF 300mm f/4L IS USM

EF 300mm f/4L IS USM

EF 300 mm f/4L IS USM kombinerar bärbarhet med hög bildkvalitet. Objektivets UD-linser ger ökade optikprestanda och bildstabiliseringstekniken minskar effekten av kameraskakningar.

Fördelar

  • Optik och uppbyggnad i ”L”-serien
  • Två UD-linser
  • Snabb, tyst USM-autofokus
  • Super Spectra-beläggning
  • Cirkelformad bländaröppning för utmärkt bokeh (suddig bakgrund)
  • 77 mm filterdiameter

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon EF 300mm f/4L IS USM

Stabiliserat teleobjektiv av hög kvalitet


EF 300 mm f/4L IS USM är ett kompakt teleobjektiv med bildstabilisator som minskar effekten av kameraskakningar och möjliggör användning av två steg längre slutartider än normalt utan att bilden blir suddig. Bildstabilisatorn kan avaktiveras i en riktning för att möjliggöra panorering.

Kvalitet i L-serien


L-serien är flaggskeppet bland Canons objektivserier och representerar det bästa av precisionsutformad EF-optik. Objektiv i L-serien kombinerar överlägsen prestanda med fantastisk hantering och är damm- och fukttåliga.

Ultraljudsfokusering


En ultraljudsmotor av ringtyp fokuserar otroligt snabbt och nästan helt ljudlöst. Utmärkt vridmoment gör att objektivet når fokuseringspunkten korrekt, utan att gå för långt. Dessutom finns manuell upphävning, vilket gör att skärpan kan justeras utan att du behöver växla från AF-läge.

Super Spectra-beläggning


Super Spectra-beläggningen ger korrekt färgbalans och förbättrar kontraster. De minskar även slöjor och reflexer – ett vanligt problem som orsakas av att ljus reflekteras av kamerans sensor.

Integrering med E-TTL II blixtautomatik


Avståndsinformation skickas till den kompatibla EOS-kamerans E-TTL II-blixtsystem för optimal blixtautomatik.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon EF 300mm f/4L IS USM, dess funktioner och vad den kan göra.

EF 300mm f/4L IS USM Betyg och recensioner

Kan vi hjälpa dig att välja nästa objektiv?

Vår objektivväljare kommer att ta dig genom hela vårt utbud av objektiv och hjälper dig göra det perfekta valet för dig och din EOS-kamera.