Canon EF 400mm f/2.8L IS II USM

EF 400mm f/2.8L IS II USM

Supertelebjektiv i L-serien med ultrahög prestanda, bildstabilisator i 4 steg och med 3 lägen. EF 400mm f/2.8L IS II USM ger enastående bildkvalitet i en robust design, som är perfekt för sport- och naturfotografering.

Fördelar

  • 400 mm f/2,8 superteleobjektiv med ultrahög prestanda
  • Ingår i Canons prisbelönta L-serie
  • Bildstabilisator i 4 steg
  • 3 IS-lägen
  • Hållbar, tålig design
  • Förbättrad bildkvalitet
  • Tyst och snabb autofokus

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon EF 400mm f/2.8L IS II USM

Supertele med ultrahög prestanda


Med en stor bländare på f/2,8 är EF 400mm f/2.8L IS II USM ett supertele med hög prestanda som ger fantastisk bildkvalitet. Objektivet har en tålig lättviktsdesign av magnesiumlegering och titan.

L-seriens kvalitet


L-serien är flaggskeppet bland Canons objektivserier och representerar det bästa av precisionsutformad EF-optik. Objektiv i L-serien kombinerar överlägsen prestanda med fantastisk hantering och är mycket damm- och fukttåliga.

Bildstabilisator i fyra steg


Optisk bildstabilisator i 4 steg – speciellt designad för objektivets specifika brännviddsomfång – motverkar suddiga bilder, som kan uppstå när man fotograferar utan stativ eller med längre slutartider. Automatisk avkänning av panorering säkerställer effektiv prestanda när rörliga motiv spåras, och eftersom bildstabiliseringen sker i objektivet kan resultatet visas i sökaren redan vid tagning.

IS-läge 3


Perfekt för alla typer av actionfylld fotografering, speciellt när panorering krävs. Det nya IS-läget 3 stabiliserar endast vid själva exponeringen.

Förbättrad bildkvalitet med SWC-behandling


Canons patenterade SWC-behandling (Subwavelength structure coating) utformades för att användas vid digital fotografering och minskar spökbilder och slöjor som orsakas av interna reflexer. Genom att eliminera själva orsaken minskar behandlingen reflexerna och hjälper till att ge skarpa, tydliga bilder.

Snabb och tyst autofokus


En ringformad ultraljudsmotor (USM) använder ultraljudsfrekvensvibrationer som ger otroligt snabbt fokus och nästintill ljudlös drift. En snabb processor och optimerade AF-algoritmer bidrar ytterligare till AF-hastigheten. Med elektronisk fokus kan skärpan alltid justeras manuellt utan att man behöver lälmna AF-läget.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon EF 400mm f/2.8L IS II USM, dess funktioner och vad den kan göra.

Exempelgalleri

Visa galleri

Related Products

Super_tele_lenses_sport

Vill du veta mer

Utveckla ditt arbete med bild och video, se hur du kan använda din Canon-produkt fullt ut.

Boka ett möte med en produktexpert