Canon EF 500mm f/4L IS II USM

EF 500mm f/4L IS II USM

EF 500mm f/4L IS II USM är ett superteleobjektiv med hög förstoring och inbyggd teknik för bildstabilisering. Det perfekta valet för dig som vill fotografera djurliv, natur och sport.

Fördelar

  • Högpresterande 500 mm-objektiv
  • Fluorit- och UD-linser
  • Snabb maximal bländare f/4
  • USM av ringtyp för snabb AF
  • Bildstabilisator i 4 steg
  • Skyddande fluoritlager på fram- och baksida
  • 3,7 m min. fokus
  • 9-bladig bländare
  • Power Focus-läge för video
  • Damm- och fukttåligt

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon EF 500mm f/4L IS II USM

Kompakt superteleobjektiv med låg vikt


EF 500mm f/4L IS II USM har en konstruktion av magnesiumlegering och titan som minskar vikten utan att göra avkall på vare sig hållfasthet eller kvalitet.

Sofistikerad optisk design


En avancerad optisk design med fluorit- och UD-linser som åtgärdar aberrationer och förvrängningar. En snabb maximal bländare f/4 gör att Canon Extender EF 2.0x III kan användas med bibehållet AF på alla kameror i EOS-1-serien.

Snabb och tyst autofokus


En ringformad USM (ultraljudsmotor) använder vibrationer i ultraljudsfrekvens som ger otroligt snabbt fokus, med nästintill ljudlös drift. En snabb processor och optimerade AF-algoritmer bidrar ytterligare till AF-hastigheten. Med elektronisk fokus kan skärpan alltid justeras manuellt utan att du behöver växla från AF.

Bildstabilisator


Inbyggd bildstabilisator gör det möjligt att använda frihandsfotografering med en fyra steg långsammare slutartid än normalt utan att orsaka kameraskakningar. Flera olika IS-lägen förbättrar bildkvaliteten vid panorering.

IS-läge 3


Perfekt för alla typer av actionfylld fotografering, speciellt när du behöver panorera. Det nya IS-läget 3 aktiverar bara bildstabilisatorn vid exponering.

Förbättrad bildkvalitet med SWC-behandling


Utvecklat för att användas med digital fotografering. Canons patenterade SWC-behandling (Subwavelength structure coating) minskar spökbilder och slöjor som orsakas av interna reflexer. Genom att eliminera orsaken minskas reflexer med den här beläggningen och hjälper till att ge klara, tydliga bilder.

Kraftfull fokusering


Power Focus-läget i EF 500mm f/4L IS II USM har två hastigheter och gör att fokuseringen kan utföras jämnt och stadigt – något som är oumbärligt vid videoinspelning.

Kvalitet i L-serien


L-serien är flaggskeppet bland Canons objektivserier och representerar det bästa av precisionsutformad EF-optik. Objektiv i L-serien kombinerar överlägsen prestanda med fantastisk hantering och är damm- och fukttåliga.

Tillbehör


EF 500mm f/4L IS II USM levereras med motljusskydd (ET-138 WII), linsskydd (E-163B) och objektivväskan 500B.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon EF 500mm f/4L IS II USM, dess funktioner och vad den kan göra.

Exempelgalleri

Visa galleri

Related Products

Super_tele_lenses_sport

Vill du veta mer

Utveckla ditt arbete med bild och video, se hur du kan använda din Canon-produkt fullt ut.

Boka ett möte med en produktexpert

Vidvinkelobjektiv

Få ett bredare synfält och få plats med mer i bilden med vårt sortiment av vidvinkelobjektiv.