Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

Telezoomen EF 70-200mm f/2.8L IS II USM är en riktig arbetshäst, avsedd för professionell användning. Den har en stabil hållbar design, en bildstabilisator i fyra steg och speciell linskonstruktion.

Fördelar

  • Telezoom i L-serien med hög prestanda
  • Konstant maximal bländare på f/2,8
  • Bildstabilisator i fyra steg
  • Fluoritlinser och UD-glas
  • Förbättrad hållbarhet
  • Minsta närgräns 1,2 m
  • Vatten- och dammtålig
  • Ringformad USM AF-motor

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

L-seriens kvalitet


L-serien är flaggskeppet bland Canons objektivserier och representerar det bästa av precisionsutformad EF-optik. Objektiv i L-serien kombinerar överlägsen prestanda med fantastisk hantering och är damm- och fukttåliga.

Snabb, konstant maximal bländare


Fotografera utan stativ i svaga ljusförhållanden tack vare en snabb f/2,8 maximal bländare, som förblir konstant genom hela zoomomfånget. En sådan bländare ger också fotografen kontroll över skärpedjupet.

Bildstabilisator


Canons bildstabilisator (IS) i 4 steg gör EF 70-200mm f/2.8 IS II USM perfekt för fotografering i svagt ljus när stativ inte kan användas. IS systemet möjliggör upp till fyra steg längre slutartider än normalt utan att bilden blir suddig.

Objektivelement med fluorit och UD-glas


Objektivet har fluoritelement, vilket minskar kromatisk aberration. Fem UD-glas används för att säkerställa hög kontrast och naturlig färgåtergivning i hela zoomomfånget.

Jämn bakgrundsoskärpa


Den praktiskt taget cirkelformade bländaren gör att områden som inte är i fokus blir mjukare och jämnare. Fokuserade motiv i förgrunden syns tydligt mot en oskarp men jämn bakgrund.

Fokusering via ultraljud


En ringformad ultraljudsmotor fokuserar otroligt snabbt och nästan helt ljudlöst. Utmärkt vridmoment gör att objektivet når fokuseringspunkten korrekt, utan att gå för långt. Dessutom finns manuell upphävning, vilket gör att skärpan kan justeras utan att man behöver lämna AF-läget.

Tillbehör


Objektivet levereras som standard med motljusskyddet ET-87 som förhindrar reflexer som påverkar bilderna, liksom ett avtagbart stativfäste och en mjuk väska.

Utmärkelser

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM, dess funktioner och vad den kan göra.

Exempelgalleri

Visa galleri

Related Products