Canon EF 70-200mm f/2.8L USM

EF 70-200mm f/2.8L USM

EF 70-200 mm f/2,8 L USM är ett telezoomobjektiv av proffskvalitet med stor bländaröppning som är särskilt populärt bland natur- och sportfotografer samt bland bröllops- och porträttfotografer.

Fördelar

  • Telezoom i L-serien med höga prestanda
  • Konstant största bländare på f/2,8
  • Fyra UD-linser
  • Minsta närgräns 1,5 m
  • Vatten- och dammtålig
  • 8-bladig bländare
  • Ringformad ultraljudsmotor (USM) för autofokus

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon EF 70-200mm f/2.8L USM

I klass med objektiv med fast brännvidd


Ett av EF-seriens bästa telezoomobjektiv med optik i klass med ett objektiv med fast brännvidd. Fyra UD-glaslinser som korrigerar kromatiska avvikelser och flera zoomgrupper för intern fokusering ger hög bildkvalitet i hela zoomintervallet. Kompatibelt med förlängare EF 1,4x och 2x.

Konstant största bländare


Tack vare objektivets stora bländaröppning på f/2,8, som är densamma i hela zoomintervallet, går det bra att fotografera i svagt ljus. Detta ger även kontroll över skärpedjupet.

Kvalitet i L-serien


L-serien är flaggskeppet bland Canons objektivserier och representerar det bästa av precisionsutformad EF-optik. Objektiv i L-serien kombinerar överlägsen prestanda med fantastisk hantering och är damm- och fukttåliga.

Ultraljudsfokusering


En ultraljudsmotor av ringtyp fokuserar otroligt snabbt och nästan helt ljudlöst. Utmärkt vridmoment gör att objektivet når fokuseringspunkten korrekt, utan att gå för långt. Dessutom finns manuell upphävning, vilket gör att skärpan kan justeras utan att du behöver växla från AF-läge.

Super Spectra-beläggning


Super Spectra-beläggningen ger korrekt färgbalans och förbättrar kontraster. De minskar även slöjor och reflexer – ett vanligt problem som orsakas av att ljus reflekteras av kamerans sensor.

Tillbehör


Levereras med ett motljusskydd och en mjuk väska.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon EF 70-200mm f/2.8L USM, dess funktioner och vad den kan göra.

Related Products

Vidvinkelobjektiv

Få ett bredare synfält och få plats med mer i bilden med vårt sortiment av vidvinkelobjektiv.