Canon EF 85mm f/1.2L II USM

EF 85mm f/1.2L II USM

EF 85 mm f/1,2L USM II är ett objektiv med mycket stor maximal bländaröppning och suveräna optiska prestanda. Den stora bländaröppningen gör objektivet idealiskt för fotografering i svagt ljus utan blixt.

Fördelar

  • Optik och uppbyggnad i "L"-serien
  • Storm maximal bländaröppning f/1,2
  • Snabb och tyst autofokus
  • Super Spectra Coating
  • Cirkulär bländaröppning för vacker oskärpa utanför skärpedjupet
  • Sänder avståndsinformation till E-TTL II blixtautomatik
  • Mjuk väska och motljusskydd

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon EF 85mm f/1.2L II USM

Kvalitet i L-serien


EF 85mm f/1.2L USM II är tillverkat med Canons avancerade optiska teknik. "L"-serien är Canons objektiv med särskilt avancerade konstruktioner för egenskaper som inte kan uppnås med konventionell teknik. Dessa objektiv är också särskilt noga tätade mot damm och fukt.

Stor maximal bländaröppning f/1,2


Den stora maximala bländaröppningen f/1,2 ger fantastiska möjligheter att fotografera i svagt ljus utan blixt. Den stora bländaröppningen gör det också möjligt att bestämma skärpedjupet noggrant för fina porträtt

Utmärkt bakgrundsoskärpa


Den cirkelrunda bländaröppningen medverkar till den attraktiva och jämna oskärpan utanför skärpedjupet, till exempel som bakgrund för porträtt.

Snabb och tyst autofokus


En ringformad ultraljudsmotor (USM) arbetar med vibrationer med ultraljudsfrekvenser för att driva autofokusen extremt tyst, snabbt och noggrant. Motorn har högt vridmoment och startar och stannar mycket snabbt vilket också medverkar till noggrannheten. Dessutom kan autofokusen korrigeras manuellt när som helst utan omställning av objektivets AF-omkopplare.

Super Spectra Coating


Canons avancerade antireflexbehandling Super Spectra Coating och speciell utformning av linserna hindrar ljusslöja och spökbilder, som kan vara ett problem med digitala kameror på grund av reflexer i bildsensorn. Antireflexbehandlingen används också för att fintrimma och avstämma objektivens färgåtergivning för likformighet mellan olika objektiv.

Sänder avståndsinformation till E-TTL II


Objektivet sänder avståndsinformation till blixtautomatiken E-TTL II för ännu bättre noggrannhet i den automatiska blixtljusmätningen och inställningen av kameran.

Tillbehör


EF 85 mm f/1,2L USM II levereras med cylindriskt motljusskydd och en mjuk väska.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon EF 85mm f/1.2L II USM, dess funktioner och vad den kan göra.

Exempelgalleri

Visa galleri

Related Products

Kan vi hjälpa dig att välja nästa objektiv?

Vår objektivväljare kommer att ta dig genom hela vårt utbud av objektiv och hjälper dig göra det perfekta valet för dig och din EOS-kamera.

Vidvinkelobjektiv

Få ett bredare synfält och få plats med mer i bilden med vårt sortiment av vidvinkelobjektiv.