Canon EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

Ta dramatiska landskapsbilder med detta 11–22 mm zoomobjektiv med EF-M-fattning och ultravidvinkel. Det kompakta och lätta objektivet är enkelt att ta med, passar till kompakta EOS-systemkameror och ger stillbilder och filmer av mycket hög kvalitet.

Fördelar

  • 11–22 mm EF-M-zoomobjektiv med ultravidvinkel
  • Kompakt och lätt objektiv
  • Smidig och tyst STM-fokusering för filmning
  • Dynamisk IS för stadiga filmer
  • Optisk bildstabilisator i 3 steg
  • Hög bildkvalitet
  • Minsta närgräns 15 cm
  • Manuell fokusring

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

Ta dramatiska landskapsbilder


Med detta 11–22 mm zoomobjektiv med vidvinkel för kompakta EOS-systemkameror ryms mer på bilden så att du kan fånga mer av ett motiv i varje bild, i alltifrån dramatiska landskapsbilder och detaljrika interiörer till vackra arkitekturbilder.

Enkelt att ta med tillsammans med din kompakta EOS-systemkamera


Det här kompakta, lätta objektivet är lätt att ta med sig överallt och det dras in när det inte används.

Smidig och tyst STM-fokusering för filmning


Med Movie Servo AF är det enkelt att spela in högkvalitativa filmer som alltid är skarpa. I objektivet används STM-stegmotorteknik för tyst kontinuerlig fokusering i filmläge. Med STM får du också en jämn fokusövergång som ger dig film av hög kvalitet.

Dynamisk IS för stadiga filmer


Kameraskakningar minskas när du filmar utan stativ eller om du går för att följa en händelse i rörelse. Med den dynamiska bildstabilisatorn justeras en mängd olika sorters rörelser, vilket motverkar skakningarna som uppstår när du går.

Skarpa bilder med bildstabilisator i 3 steg


Med EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM tar du skarpa bilder, även utan stativ och i svagt ljus. I objektivet ingår en optisk bildstabilisator i tre steg som minskar effekten av kamerans skakningar och gör det möjligt att ta enastående bilder med längre slutartid i svagt ljus.

Hög bildkvalitet


Garanterat skarp och kontrastrik bildkvalitet även i svagt ljus tack vare två asfäriska linser och en UD-lins. Linserna har dessutom Super Spectra-beläggning som bidrar till att garantera korrekt färgbalans och hög kontrast och att motverka slöjor och reflexer så att du kan ta vackra bilder under alla ljusförhållanden.

Minsta närgräns 15 cm


Med en närgräns på 15 cm kan du komma närmare dina motiv vilket är idealiskt både när du tar närbilder och fotograferar naturlandskap. Ställ in fokuseringsläget på AF+MF och använd manuell upphävning så du kan justera skärpan och samtidigt ha kvar AF-läget.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM, dess funktioner och vad den kan göra.

Exempelgalleri

Visa galleri

Related Products

Vidvinkelobjektiv

Få ett bredare synfält och få plats med mer i bilden med vårt sortiment av vidvinkelobjektiv.