Canon EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM

EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM

Det här lilla, mångsidiga och lätta zoomobjektivet på 15–45 millimeter passar perfekt för stillbilder och filmer, och kan användas till att fånga allt från dramatiska landskapsbilder till snabba actionsekvenser. Perfekt tillbehör för EOS M-användare.

Fördelar

  • Mångsidig fotografering som passar perfekt för EOS M-användare
  • Smidig att ta med, tack vare den lätta och kompakta designen
  • Spela in jämna och stadiga filmer
  • Få knivskarpa bilder tack vare den optiska bildstabilisatorn
  • Fånga spontana ögonblick med snabb autofokus

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM

Mångsidig fotografering som passar perfekt för EOS M-användare


Det här högkvalitativa zoomobjektivet med en brännvidd på 15–45 millimeter och en 7-bladig cirkelformad bländare passar perfekt för massvis med kreativa bildtagningsmöjligheter. Få med allt från dramatiska landskap och vackra porträtt med jämn bakgrundsoskärpa till snabba actionsekvenser.

Smidig att ta med, tack vare den lätta och kompakta designen


Objektivet är lätt att bära med dig vart du än går, och använder tre asfäriska linselement som säkerställer att bildkvaliteten förblir hög trots att designen är extremt kompakt. Det är litet och kompakt, väger endast 130 gram och är bara 44,5 millimeter långt med ett snyggt yttre i aluminium som matchar din EOS M.

Spela in jämna och stadiga filmer


STM-tekniken (stegmotor) säkerställer nästan tyst och kontinuerlig fokusering i filmläget så att dina filmer blir tysta och jämna.

Få knivskarpa bilder tack vare den optiska bildstabilisatorn


Kameraskakningar är inga problem. Ta knivskarpa fotografier utan någon märkbart ökad oskärpa, även när du fotograferar med full zoom eller utan stativ på platser med svagt ljus, tack vare Canons optiska bildstabilisatorteknik i 3,5 steg.

Fånga spontana ögonblick med snabb autofokus


Det är enkelt att fånga ögonblicket i vackra stillbilder tack vare det snabba och exakta autofokussystemet med hög precision. Ta kontrollen med hjälp av manuell fokusupphävning som alltid är tillgänglig och som du kan använda till att justera fokuseringen när du själv vill.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM, dess funktioner och vad den kan göra.

Related Products

Vidvinkelobjektiv

Få ett bredare synfält och få plats med mer i bilden med vårt sortiment av vidvinkelobjektiv.