Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Ett mångsidigt 18-55 mm zoomobjektiv med EF-M-fattning för EOS M som är lätt att ta med sig. Idealisk för stillbilder och film och fångar allt från fantastiska landskap och vackra porträtt till snabba rörelser.

Fördelar

  • Mångsidigt 18-55 mm zoomobjektiv – idealisk för daglig användning
  • Enkelt att bära tillsammans med din EOS M
  • Smidig och tyst STM-fokusering för filmning
  • Dynamisk IS för stadiga filmer
  • Knivskarpa bilder med bildstabilisator i 4 steg
  • Snabb autofokus för stillbilder och manuell skärpeinställning är alltid möjlig

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Mångsidigt 18-55 mm zoomobjektiv – idealisk för daglig användning


EF-M 18-55 mm f/3,5-5,6 IS STM är ett högkvalitativt standardzoomobjektiv som är idealiskt för daglig fotografering. Det har ett användbart brännviddsomfång på 18-55 mm så att du kan fånga allt från fantastiska landskap och vackra porträtt med mjuka bakgrunder i oskärpa eller snabba rörelser.

Enkelt att bära tillsammans med din EOS M


Objektivet är enkelt att ta med vart du än reser eftersom det är kompakt och har låg vikt. Det har också ett snyggt hölje i aluminium och en EF-M-fattning som passar till EOS M.

Smidig och tyst STM-fokusering för filmning


Med Movie Servo AF är det enkelt att spela in högkvalitativa filmer som alltid är skarpa. Systemet använder STM stegmotorteknik för tyst kontinuerlig fokusering i filmläge, så att dina filmer blir skarpa.

Dynamisk IS för stadiga filmer


Kameraskakningar är inte ett problem när du filmer utan stativ eller om du går för att följa en händelse i rörelse. EF-M 18-55 mm f/3,5-5,6 IS STM använder dynamisk bildstabilisering i filmläge för att motverka både rörelser och skakningar och garantera stadig filmning.

Knivskarpa bilder med bildstabilisator i 4 steg


Med EF-M 18-55 mm f/3,5-5,6 IS STM tar du knivskarpa foton, även utan stativ och i svagt ljus. Objektivet är utrustat med Canons bildstabilisatorteknik i 4 steg som minskar kamerans skakningar och gör det möjligt att ta enastående bilder i svagt ljus utan synbart försämrad bildskärpa.

Snabb autofokus för stillbilder och manuell skärpeinställning är alltid möjlig


Du kan enkelt fånga ögonblicket och få vackra fotografier tack vare ett snabbt och precist autofokussystem som ger snabb och korrekt automatisk skärpeinställning för stillbildsfotografering. Ta kontroll när du vill med manuell upphävning som gör det möjligt att justera skärpan utan att du behöver växla från AF-läge.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM, dess funktioner och vad den kan göra.

Related Products