Canon EF-M 22mm f/2 STM

EF-M 22mm f/2 STM

Ett 22 mm kompakt vidvinkelobjektiv med EF-M-fattning – idealiskt för fantastiska vyer och dagliga reportage med EOS M. Med en maximal bländaröppning på f/2,0 tar du bilder och filmer även i svagt ljus.

Fördelar

  • 22 mm vidvinkelobjektiv
  • Enkelt att bära tillsammans med din EOS M
  • Utsökta resultat i svagt ljus med en bländaröppning på f/2,0
  • Smidig och tyst STM-fokusering för filmning
  • Asfäriska linselement ger utmärkt bildkvalitet
  • Ta bilder med mjuk oskarp bakgrund

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon EF-M 22mm f/2 STM

22 mm vidvinkelobjektiv – för diskreta reportage


Detta platta 22 mm vidvinkelobjektiv med fast fokus för EOS M är mycket tunt och har låg vikt. Med det kan du fotografera diskret, något som är idealiskt för dagligt reportagearbete. Med vidvinkel ryms mer på bilden så att du kan fånga mer av ett motiv på varje bild, som vackra landskap och fina gruppfoton.

Enkelt att ta med på resan tillsammans med din EOS M


Objektivet är enkelt att ta med vart du än reser tack vare ett smidigt lättviktshus med snyggt hölje i aluminium och en EF-M-fattning som passar till din EOS M.

Utsökta resultat i svagt ljus med en bländaröppning på f/2,0


Med EF-M 22 mm f/2 STM får du briljanta resultat i situationer med svagt ljus tack vare den stora maximala bländaröppningen på f/2,0. Med den kan du fånga den naturliga atmosfären under kvällar och nätter på både stillbild och film utan att använda blixt eller stativ. Det ger dig frihet att utan ansträngning ta exceptionella frihandsbilder oavsett ljusförhållanden.

Smidig och tyst STM-fokusering för filmning


Med Movie Servo AF är det enkelt att spela in högkvalitativa filmer som alltid är skarpa. Systemet använder STM stegmotorteknik för tyst kontinuerlig fokusering i filmläge, så att dina filmer blir skarpa.

Asfäriska linselement ger utmärkt bildkvalitet


Skarp, kontrastrik och oförvrängd bildkvalitet garanteras även vid fotografering i svagt ljus tack vare asfäriska linselement som korrigerar eventuella sfäriska aberrationer som annars kan förstöra dina bilder. Linsen är dessutom försedd med Super Spectra-ytbehandling som bidrar till att garantera korrekt färgbalans och hög kontrast och att motverka slöjor och reflexer så att du kan ta vackra bilder under alla ljusförhållanden.

Ta bilder med mjuk oskarp bakgrund


Med EF-M 22 mm f/2 STM kan du ta bilder med professionellt utseende som imponerar och skapa vackra bilder med mjuk oskarp bakgrund så att motivet framhävs och distraktioner undviks.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon EF-M 22mm f/2 STM, dess funktioner och vad den kan göra.

Related Products

Vidvinkelobjektiv

Få ett bredare synfält och få plats med mer i bilden med vårt sortiment av vidvinkelobjektiv.