Canon Objektivadapter EF-EOS M

Objektivadapter EF-EOS M

Montera objektiv från Canons stora utbud av EF- och EF-S-objektiv på EOS M – inklusive specialobjektiv som makro och fisheye – med hjälp av den lilla och lätta EF-M-adaptern.

Fördelar

  • Liten och lätt EF-M-adapter för EOS M
  • Kompatibel med hela utbudet
  • Löstagbart stativfäste

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon Objektivadapter EF-EOS M

Liten och lätt EF-M-adapter


Adaptern EF-EOS M är liten och lätt, precis som EOS M, och är enkel att ta med vart du än går. Med den kan du använda EF-M-fattningen på din EOS M för att montera vilket objektiv som helst ur Canons omfattande utbud av EOS-systemobjektiv och på så sätt ansluta dig till en hel värld av kreativa möjligheter.

Kompatibel med Canons hela utbud av EF- och EF-S-objektiv


Utöka ditt EOS M-system och utforska din kreativitet. Med adaptern EF-EOS M får du tillgång till hela Canons utbud av EF- och EF-S-objektiv. Du kan använda dina befintliga objektiv och prova nya för att kunna ta de bilder du vill. Det omfattande utbudet innefattar objektiv med fast fokus och zoomobjektiv som täcker in brännvidder från 8 mm till 800 mm, så att du kan fånga allt på bild – allt från fantastiska vida landskap till vackra extrema telebilder av vilda djur på avstånd. Du kan också experimentera med specialobjektiv som makro, med vilka du kan ta utsökta närbilder av vardagens dolda detaljer, eller fisheye för att skapa unika fotografiska effekter.

Löstagbart stativfäste


För att garantera perfekt kamerabalans när du fotograferar är adaptern EF-EOS M försedd med ett löstagbart stativfäste så att du kan stödja tunga objektiv på ett stativ.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon Objektivadapter EF-EOS M, dess funktioner och vad den kan göra.

Objektivadapter EF-EOS M Betyg och recensioner

Kan vi hjälpa dig att välja nästa objektiv?

Vår objektivväljare kommer att ta dig genom hela vårt utbud av objektiv och hjälper dig göra det perfekta valet för dig och din EOS-kamera.