RF-objektiv

Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM

Fånga världen med enastående flexibilitet och kvalitet med den superkompakta F2,8-telezoomen som har en bildstabilisator i fem steg, vilket säkerställer bra handhållna resultat, närmare fokusering ner till 0,7 m och AF med mycket hög hastighet.

Vackert diskret med dolda krafter

Se hur den prisbelönta reklam- och livsstilsfotografen Matthew Joseph upptäcker det exceptionella RF 70-200mm-objektivet och dess förmåga att arbeta nästan helt ljudlöst med banbrytande fokuseringsexakthet för både stillbilder och video.

Perfekt objektiv för…

 • GENRE

  Kreativ varje dag

  Använd bildvinkeln hos objektivet 70-200mm för att packa in massor av extra detaljer och drama rik på färg och kontrast och upptäck ett nytt, mer dynamiskt sätt att fånga rörelserna.

 • GENRE

  Sport och action

  Sätt dig på huk för nya spännande vinklar och använd bildstabilisering i fem steg för att fånga alla detaljer, även när ljuset blir svagare.

 • GENRE

  Resor och reportage

  Tack vare en kompakt storlek, L-seriens exceptionella byggkvalitet och en stor maximal bländare kan du vara säker på att detta objektiv berättar din historia med stor detaljrikedom och skärpa, oavsett situation.

En praktisk professionell enhet för alla ändamål

Ett kraftfullt objektiv med fast F2,8-bländare genom hela brännvidden på 70–200 mm. Denna zoom passar utmärkt för resor, djur och natur, nyheter och sport.

Garanterat snabb prestanda

För första gången i ett Canon-objektiv, dual Nano USM-motorer ger otroligt snabb och tyst kontinuerlig fokusering, vilket passar perfekt för stillbilder och film.

Suverän optisk kvalitet hos L-serien

Objektivet innebär en ny era inom objektivprestanda, med en 5-stegs bildstabilisator, en 9-bladig bländare, asfäriska och Super-UD-element samt SWC och Super Spectra-beläggning.

Avancerad konstruktion hos L-serien

Detta L-serieobjektiv har väderskydd och fluorinbeläggningar som skydd mot damm och vatten samt värmebeständig färg för att hålla objektivet svalt under varma förhållanden.

Förverkliga din kreativa vision

EOS R-systemet har ärvt alla fördelar från EOS-systemet och precis som det egna utbudet av objektiv har det fullständig kompatibilitet med befintlig EF- och EF-S-optik med adaptrar, plus utbudet av Speedlite-blixtar och tillbehör.

Specifikationer

 • F 2.8

  För prestanda i svagt ljus och kort skärpedjup

 • Bildstabilisator i 5 steg

  Exceptionell stabilitet i de lägsta ljusnivåerna

 • Asfäriska linser och UD-element

  För extremt skarpa bilder

 • Dual Nano USM-motor

  För smidig, snabb och tyst kontinuerlig fokusering

 • Kompakt och lätt

  Liten och utrymmesbesparande för smidig hantering

 • Objektivkontrollring

  För extra kontroll över ISO, bländare och slutartid

Stående bild av objektivet RF 70-200mm F2.8L IS USM

Medföljer leveransen

 • RF 70-200MM F2.8L IS USM

 • Motljusskydd ET-83F (WIII)

 • Objektivväska 1424, mjuk väska med dragsko

 • Linsskydd E-77 II

 • Stativfäste ring E (WII)

Händer som håller en Canon EOS R-kamera och ett Canon RF 24–105 mm F4-7.1 IS STM-objektiv.

Kan vi hjälpa dig att välja nästa objektiv?

Vår objektivväljare kommer att ta dig genom hela vårt utbud av objektiv och hjälper dig göra det perfekta valet för dig och din EOS-kamera.

I händerna på proffs…

Upptäck hur Canon förtjänar sitt rykte om enastående innovation och bildkvalitet och läs mer om hur våra kameror och objektiv uppskattas av proffs över hela världen.

 • ARTIKEL

  Skapande med Canon-objektiv

  Följ med bakom kulisserna på Canon’s Utsunomiya-objektivfabrik och se tekniska uppvisningar, innovation och hantverk som gör L-seriens objektiv så imponerande.

 • ARTIKEL

  Fotografera händelserna

  Fotografen Matthew Joseph om att använda Canon’s f/2.8-trilogi av RF-objektiv, som täcker ultravidvinkel, standard och teleobjektiv för att fotografera action.

Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM
Betyg och recensioner

Teleobjektiv

Med ett teleobjektiv kan du fotografera sport, natur och evenemang på långt håll, utan att störa händelserna. Utforska Canons teleobjektiv och se hur långt kreativiteten tar dig.
Läs mer

Relaterade produkter