Objektiv för EOS R

Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM

Canons snabbaste zoomobjektiv med ultravidvinkel är ett av de tre viktiga proffsobjektiven med Nano USM-motor, bildstabilisering i fem steg samt tre asfäriska linser och två UD-element för enastående skärpa.

Fånga konkurrensandan

Luta dig tillbaka och titta på en film om hur den prisbelönta reklam- och livsstilsfotografen Matthew Joseph fångade förberedelsen och träningen hos ett elitroddlag med EOS R och RF 15-35mm-zoom.

Perfekt objektiv för…

 • GENRE

  Kreativ action

  Använd objektivets 15-35mm-ultravidvinkel för att få med massor av extra detaljer och drama rik på färg och kontrast. Du kan även upptäcka ett nytt, mer dynamiskt sätt att fånga rörelserna.

 • GENRE

  Landskap och arkitektur

  Sätt dig på huk för nya spännande vinklar och använd bildstabilisering i fem steg för att fånga alla detaljer, även när ljuset blir svagare.

 • GENRE

  Resor och reportage

  Tack vare detta objektiv med en kompakt storlek, L-seriens exceptionella byggkvalitet och en stor maximal bländare kan du berätta din story med stor detaljrikedom och skärpa, oavsett situation

Ljusstarkt vidvinkelobjektiv

Fånga nya kreativa vinklar tack vare det här stora och skarpa zoomobjektivet på f/2.8 med en dynamisk brännvidd på 15-35mm och avancerade bildstabilisering i fem steg

Canon Camera

Enastående optisk kvalitet

Ta din fotografering till högre standarder tack vare tre asfäriska linselement och två UD-linselement, avancerad optisk beläggning och en 9-bladig bländare

Canon Camera

Snabbt och exakt

Upplev snabb och exakt fokusering tack vare en Nano USM-motor som ger omedelbar och tyst autofokus med utomordentlig smidighet

Canon Camera

L-seriens byggkvalitet

Fotografera tryggt i alla förhållanden tack vare L-seriens kvalitet med vädertätad konstruktion och fluorinebeläggning på de främre och bakre linselementen som skydd mot vattendroppar och damm

Canon Camera

Förverkliga din kreativa vision

EOS R-systemet har ärvt alla fördelar från EOS-systemet och precis som det egna utbudet av objektiv har det fullständig kompatibilitet med befintlig EF- och EF-S-optik med adaptrar, plus utbudet av Speedlite-blixtar och tillbehör.

Specifikationer

 • F2,8

  För prestanda i svagt ljus och kort skärpedjup

 • Bildstabilisator

  Bildstabilisering i fem steg för skarpare bilder

 • Asfärisk och UD

  För extremt skarpa bilder

 • Nano USM-motor

  För smidig, snabb och tyst drift

 • SWC-beläggning (Subwavelength structure coating)

  För att förhindra ljusslöjor och spökbilder

 • Objektivkontrollring

  För extra kontroll över ISO, bländare och slutartid

Medföljer leveransen

 • RF 15-35MM F2.8L USM

 • Motljusskydd EW-88F

 • Objektivväska LP1222

 • Objektivlock

 • Objektivlock E-82 II

Händer som håller en Canon EOS R-kamera och ett Canon RF 24–105 mm F4-7.1 IS STM-objektiv.

Kan vi hjälpa dig att välja nästa objektiv?

Vår objektivväljare kommer att ta dig genom hela vårt utbud av objektiv och hjälper dig göra det perfekta valet för dig och din EOS-kamera.

I händerna på proffs…

Upptäck hur Canon förtjänar sitt rykte om enastående innovation och bildkvalitet och läs mer om hur våra kameror och objektiv uppskattas av proffs över hela världen.

Vidvinkelobjektiv

Canons vidvinkelobjektiv är idealiska för stads- och landskapsfotografering och de är utformade för att du ska få plats med mer i bilden. Upptäck vårt utbud av vidvinkelobjektiv.

Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM
Betyg och recensioner

Relaterade produkter

Vidvinkelobjektiv

Få ett bredare synfält och få plats med mer i bilden med vårt sortiment av vidvinkelobjektiv.