RF 85mm F1.2L USM DS
Blank-Rect Image

Canon RF 85mm F1.2L USM DS

Ta dig bortom detaljer och fånga ett motivs verkliga själ med ett objektiv som ger enastående prestanda och tillförlitlighet samt en särskild optisk beläggning som tar bokeh till en helt ny nivå.

Galleri

Köp nu

Skärpa med stil – för porträttbilder som verkligen spelar roll

Definiera och förfina din kreativa vision med detta specialistporträttobjektiv i L-serien med fantastisk skärpa, högeffektiva AF, legendarisk byggkvalitet och en ny DS-beläggning för ultimat silkeslen bakgrundsoskärpa.

Visa den fullständiga specifikationen

Features & Benefits

Ett bra objektiv för ...

Great for portraits

Perfekt för porträtt

Med dess brännvidd på 85 mm är detta det perfekta objektivet för smickrande porträtt, eftersom det ger eleganta och detaljerade resultat med ett tilltalande perspektiv och ingen distorsion.

Superb bokeh with stunning optical precision

Vacker bakgrundsoskärpa med fantastisk optisk precision

Objektivet ger maximal bakgrundsoskärpa tack vare Canons unika DS-beläggning samt en F1.2, 9-bladig bländare och hjälper dig att ta fantastiska, kreativa bilder.

Advanced lens elements and coatings

Avancerade linselement och beläggning

Speciell Blue Spectrum Refractive-optik (BR), som minskar färgaberration, används i objektivet och markasfäriska element och ASC-beläggning förhindrar slöjor och spökbilder.

Skillnaden med Defocus Smoothing

RF 85mm F1.2L USM DS-objektivet är ett unikt objektiv med höga prestanda som erbjuder en kombination av snygg, jämn oskarp bakgrund med en stor bländare som ger häpnadsväckande porträtt.

Skärpa med stil

Gå bortom detaljrikedomen och få en äkta känsla av ett motiv med ett objektiv med enastående prestanda och tillförlitlighet. Se hur DS-beläggningen fungerar, inte bara i svagt ljus, med ultimat, jämn bokeh när bakgrunden har kreativ potential.

Så fungerar DS-beläggningen

Canons DS-beläggning (Defocus Smoothing) ger en mjuk och unik oskärpa, där en ursprungligen skarp kontur i en oskarp bild blir mer suddig med fantastisk smidighet. Canon har uppnått denna effekt genom att använda samma optik som RF 85mm F1.2L USM samt genom att använda förångningsdepositionsteknik för att styra mängden ljus som passerar in i objektivet.

Fast USM motor and Lens Control Ring

Snabb USM-motor och objektivkontrollring

Tack vare RF-fattningens höga överföringshastighet kan RF 85mm F1.2L USM snabbt låsa fokus på ett motiv medan objektivkontrollringen ger ytterligare kontroll över inställningarna.

Förverkliga din kreativa vision

EOS R-systemet har ärvt alla fördelar från EOS-systemet och precis som det egna utbudet av objektiv har det fullständig kompatibilitet med befintlig EF- och EF-S-optik med adaptrar, plus utbudet av Speedlite-blixtar och tillbehör.

Se videon

Tekniska data

DS-beläggning

Defocus Smoothing - ger fantastisk bakgrundsoskärpa

BR-optik

För ultimat kontroll över aberrationer

Asfäriska linser och UD-element

För extremt skarpa bilder

USM-motor

För smidig, snabb och nästan ljudlös drift

ASC (Air Sphere Coating)

För att förhindra ljusslöjor och spökbilder

Objektivkontrollring

För extra kontroll över ISO, bländare och slutartid

Visa den fullständiga specifikationen

Specifications

Innan du använder DS-objektivet för första gången

1 För att kunna använda det här objektivet med EOS R eller EOS RP krävs en kompatibel version av inbyggd programvara. Hämta den senaste inbyggda programvaran för kameran från Canons webbplats och installera den på din kamera.

2 Eftersom överföringen av objektivets periferi minskar på grund av DS-beläggningen är ljusstyrkan för objektivet vid maximal bländare cirka 1½ steg mörkare än f/1.2. Genom att uppdatera kameran till den senaste inbyggda programvaran utförs exponeringskontroll i AE på rätt sätt.

WITB

Medföljer leveransen

Allt du behöver för det ultimata kreativa porträttet

RF 85mm F1.2L USM DS

Motljusskydd ET-89

Objektivlock E-82II

Dammlock RF

Mjuk påse LP1424

I händerna på proffs…

Upptäck hur RF 85mm F1.2L USM och RF 85mm F1.2L DS USM presterar i en mängd olika fotograferingssituationer i händerna på Canon-fotografer.

Se alla artiklar

Canon RF 85mm F1.2L USM DS
Betyg och recensioner

Telephoto lens range packshots

Teleobjektiv

Med ett teleobjektiv kan du fotografera sport, natur och evenemang på långt håll, utan att störa händelserna. Utforska Canons teleobjektiv och se hur långt kreativiteten tar dig.

Läs mer

Relaterade produkter