L-series EF lenses

RF-objektiv

Utforska utbudet av objektiv för Canon EOS R och upptäck deras unika funktioner.

Objektiv för en ny era

RF-objektiven ger högre kvalitet och hastighet med prestanda som optimerats för EOS R-kameran. De är snabba och ljusstarka med unika egenskaper som ger nya nivåer av intuitiv styrning.

RF 35mm f/1.8 IS Macro STM

RF 35mm f/1.8 IS Macro STM

Upplev flexibel, praktisk fotografering och utforska världen i närbild med det här otroligt mångsidiga och lätta 35mm f/1,8-makroobjektivet med Hybrid IS.

Upptäck mer

EOS R Lens RF 35mm f/1.8 IS Macro STM lifestyle
RF 50mm f/1.2L USM

RF 50mm f/1.2L USM

Ta dina porträtt till en ny dimension med det här ljusstarka 50 mm-objektivet i L-serien, som ger fantastiska resultat och vacker oskärpa.

Upptäck mer

EOS R Lens RF 50mm f/1.2L USM sample
RF 24-105mm f/4L IS USM

RF 24-105mm f/4L IS USM

Det här lätta 24-105mm f/4-zoomobjektivet i L-serien är perfekt att ta med på resan och att spela in filmer med, tack vare det breda zoomintervallet med imponerande mångsidighet och bildstabilisering i 5 steg.

Upptäck mer

EOS R Lens RF 24-105mm f/4L IS USM sample
RF 28-70mm f/2L USM

RF 28-70mm f/2L USM

Det här otroliga 28-70mm f/2-zoomobjektivet i L-serien sätter ny optisk standard med sin banbrytande bildkvalitet och enastående prestanda i svagt ljus tack vare en konstant bländare på f/2.

Upptäck mer

EOS R Lens RF 28-70mm f/2L USM lifestyle

Upptäck EOS R-systemet

EOS R-systemet bygger på över tre decennium av kontinuerlig EOS-innovation och baseras på en banbrytande objektivfattning som erbjuder fler kreativa möjligheter och ännu fler intuitiva sätt att fånga varje ögonblick.

UPPTÄCK MER

Discover Canon EOS R

I händerna på proffsenEOS R har snabbt fallit en mängd olika professionella fotografer och filmskapare i smaken. Upptäck hur de fick se vad den går för med att leverera bilder och filmer som de inte trodde var möjliga.

Se alla artiklar

Du kanske även är intresserad av ...

  • Canon
  • Objektiv
  • ...
  • RF-objektiv – Canons kompatibla objektiv för EOS R