RF-objektiv

Utforska utbudet av nästa generations EOS R-systemets objektiv, utformade för optisk perfektion.
UPPTÄCK UTBUDET
Canon Camera

Objektiv för en ny era

RF-objektiv ger högre kvalitet, högre hastighet och bättre drift tack vare enastående optisk teknik och design. Utformad för framtiden med förbättrade filmfunktioner och snygga detaljer som kontrollringen och ett kompaktare format.

Canon RF 85mm F2 MACRO IS STM

RF 85mm F2 MACRO IS STM ger mångsidiga närbilder med diskret teleobjektivkomprimering och bildstabilisering i fem steg i en kompakt enhet.

UTFORSKA NU

Bygg ditt system och använd dina objektiv

EOS R-systemets adaptrar är unika och ger ytterligare kreativ kontroll så att fotografer och filmskapare kan använda sina befintliga EF- och EF-S-objektiv med fullständig kompatibilitet och utan någon förlust av prestanda.
Läs mer

Upptäck EOS R-systemet

EOS R-systemet bygger på över tre årtionden av kontinuerlig EOS-innovation och baseras på en banbrytande objektivfattning som erbjuder fler kreativa möjligheter och ännu fler intuitiva sätt att fånga varje ögonblick.

I händerna på proffsen

EOS R har snabbt fallit en mängd olika professionella fotografer och filmskapare i smaken. Upptäck hur de fick se vad den går för med att leverera bilder och filmer som de inte trodde var möjliga.

Du kanske även är intresserad av ...

Bli inspirerad, registrera dig nu

Missa aldrig nya erbjudanden från Canon, tips och handledning, nyheter och inbjudningar till lokala evenemang.