Berit_Portrait-photography_Hero-image

Betydelsen av plats och ljus vid porträttfotografering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Möt porträttfotografen Berit Jørgensen

Den danska porträttfotografen Berit Jørgensen gillar att fånga personernas sinnesstämning och ta bilder som blir lite mer än bara vanliga porträtt. Hon letar alltid efter en perfekt plats, oavsett om det är inom- eller utomhus, i regn eller i solsken. För Berit är fotograferingen ett sätt att stilla sin nyfikenhet och skapa nya bekantskaper.

Portrait_MainFilm_ENG

Följ Berit Jørgensen på ett uppdrag

Titta på en video

Portrait Model Interview ENG

Modellen instrueras

Titta på en video

Berit_Portrait-photography Video-2-tumbnail

Berit leker med naturligt ljus

Titta på en video

Berit_Portrait-photography_Video-3-tumbnail

Betydelsen av plats

Titta på en video

LFTS Portrait Image
alt text goes here

FÅNGA PERSONLIGA STORIES I MINA BILDER

Via fotograferingen kan jag berätta människors stories.
Och det i sig känns som en fantastisk belöning och gör mig väldigt glad.Berit Jørgensen

Sträva efter perfektion

EOS 5D Mark IV presterar i varje enskild situation – en helt fulländad allround-kamera som fångar varenda nyans, färg och detalj. EOS 5D Mark IV har en 30,4 megapixels CMOS-sensor i fullformat och spelar in filmsekvenser i 4k 30p och 60p i Full HD. Den har avancerad fokusering och mätning som fångar ögonblicken och spårar dem direkt när de händer, även i svåra ljusförhållanden.

Ta reda på mer

TOAD FRT w EF 24-105mm

Bilder som river ner hinder

Att förena människor, riva hinder och ge dem kraft till social förändring är också en viktig del av Canons hållbarhetsvision i Europa, Afrika och Mellanöstern – att få den positiva styrka som ligger i tekniken och tjänsterna för bildbehandling att växa genom våra olika program. Den här hållbarhetsvisionen stöds också av Canons företagsfilosofi Kyosei, som betyder att ”leva och arbeta tillsammans för allas bästa”.

Ta reda på mer

Canons Professional Service

Har du hört talas om CPS (Canon Professional Services)? CPS är en tjänst för yrkesfotografer och filmare som använder Canons produkter. CPS erbjuder många olika fördelar och ger dig viktig information och nyheter om dina produkter och firmware-uppdateringar. Om du köper en EOS 5D Mark IV har du kvalificerat dig för ett CPS-medlemskap.

Läs mer om CPS här

Newsletter

Vill du veta mer?

Anmäl dig till CPN Newsletter, så får du inspirationsidéer, artiklar, tips och tricks direkt i din inkorg. CPN står för Canon Professional Network – en webbplats för dig som vill lyfta fotograferingen till nya höjder.

Anmäl dig här