Canon MAXIFY iB4150

MAXIFY iB4150

Konstruerad för produktivitet, prestanda och tillförlitlighet. Snabba 24 sidor per minut i svartvitt och 15,5 sidor per minut i färg med en kapacitet på upp till 2 500 sidor, låga driftskostnader, plus Wi-Fi – perfekt för mindre kontor.

iB4050_Detail

Fördelar

 • Snabb utskrift på 24 sidor per minut i svartvitt, 15,5 sidor per minut i färg
 • Wi-Fi- och LAN-anslutning
 • Skriv ut från populära molntjänster
 • Högkapacitetsbläck: 2 500 sidor i svartvitt/1 500 sidor i färg
 • 500-arks kapacitet för produktivitet

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon MAXIFY iB4150

En robust skrivare för hårt arbetande kontor


Färgbläckstråleskrivare med hastigheten, kapaciteten och ekonomin för att bli en viktig del i alla mindre kontor. Med en stor papperskassett för 500 ark producerar Canon MAXIFY MB4150-serien enastående utskrifter med livfulla färger och skarp text tack vare sitt rep- och friktionsbeständiga DRHD-bläck. Canon MAXIFY MB4150-serien skriver ut A4 med snabba 24 sidor per minut i svartvitt och 15,5 sidor per minut i färg samtidigt som den första sidan (FPOT) skrivs ut på bara 6 sekunder.

Enastående ekonomi


Från den låga energiförbrukningen till de stora bläckpatronerna och individuellt utbytbara färgpatronerna, har Canon MAXIFY iB4150 utformats på att minska driftskostnaderna. De svarta patronerna har en ISO-kapacitet på 2 500 sidor och färgpatronerna 1 500 sidor, vilket låter kontoret fortsätta arbeta utan avbrott för att byta patroner. Dessutom finns ett flerpacksalternativ tillgängligt med 4 färger för en ännu mer kostnadseffektiv utskrift.

Flexibel kontorsutskrift


Canon MAXIFY iB4150 gör det enkelt att vara produktiv och få jobbet gjort. Dubbelsidig utskrift och stöd för flera olika pappersformat och -typer, från vanligt A4-papper till etiketter, kuvert och fotopapper, gör det lätt att hantera vanliga kontorsutskrifter. Canon MAXIFY iB4150 är full av lättanvända funktioner och är byggd för att ge dig alla utskriftsalternativ du behöver för vanlig kontorsanvändning.

I molnet eller mobilt


Stöd för , Apple AirPrint (iOS), Mopria och appen Canon PRINT för snabb och enkel utskrift från mobila enheter. Du kan till och med skriva ut från populära molntjänster, inklusive Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote och OneDrive. Det inbyggda åtkomstpunktläget innebär att användare med smarta enheter kan ansluta till skrivaren utan att gå via ett Wi-Fi-nätverk.

Hantering och övervakning på enkelt sätt


Canon MAXIFY iB4150 levererar en otrolig utskriftskvalitet och mer produktivitet för mindre kontorsmiljöer, men den har även avancerade administratörsfunktioner som gör den lätt att hantera, underhålla och kontrollera. Ett utbud av ytterligare alternativ gör det möjligt för systemadministratörer att snabbt och enkelt konfigurera skrivaren och begränsa åtkomst till vissa funktioner.

SNMP-nätverksintegration


Canon MAXIFY iB4150-seriens SNMP-kompatibilitet (Simple Network Management Protocol) gör den lätt att integrera i befintliga kontorsnätverk. SNMP möjliggör många underhålls- och övervakningsfunktioner, som kontroll av bläcknivåer, felstatus och sidantal.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon MAXIFY iB4150, dess funktioner och vad den kan göra.

Quick 1st Print

Första utskriften på 6 sek

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Använd trådlöst och dela

Auto 2-sided Print

Automatisk dubbelsidig utskrift

500 Sheet Capacity

Produktiv pappershantering

MAXIFY Cloud Link

Skriv ut från molntjänster

Smartphone and Tablet print

Appen Canon PRINT

Tablet and smartphone ready

Klar för surfplatta och smartphone

High Page Yield

Effektivt XL-bläck

 • MAXIFY iB4150
 • Nätkabel
 • Bläckpatroner för installation
 • Installations-CD för Windows (Mac-drivrutiner finns tillgängliga online)
 • Handböcker
 • Fax-/telefonsladd