MAXIFY-bläckstråleskrivare för företag

Med MAXIFY-skrivarna för företag får du professionell kvalitet, färgutskrifter och hög produktivitet för mindre kontor och hemmakontor.  Från enkla skrivare till allt-i-ett-skrivare med funktioner för kopiering, skanning och faxning – med MAXIFY-serien får du hög effektivitet och en lång rad anslutningsmöjligheter, bland annat utskrift från såväl mobila enheter som molntjänster.

Skrivare för hemmakontoret

Skrivare för mindre kontor

Trådlösa skrivare

Med Wi-Fi-anslutning i hela serien kan alla smidigt dela den trådlösa MAXIFY-företagsskrivarens funktioner samt skriva ut på valfri plats i kontoret. Du kan enkelt skriva ut från smartphones och surfplattor med Canons kostnadsfria app eller Apples AirPrint™.

Molnskrivare

MAXIFY:s molnskrivare för företag ger dig möjligheten att skriva ut från molntjänster på nätet direkt från skrivarskärmen. Du kan även skriva ut via internetanslutna mobila enheter.

Bläck i företagskvalitet

DRHD-bläck (Dual Resistant High Density) ger skarp text och levande färger. Med det här pigmentbaserade MAXIFY-bläcket får du utmärkt färgbeständighet, och dessutom är det motståndskraftigt – perfekt för företagsdokument i hög kvalitet.

Höghastighetsutskrift

Nu behöver du aldrig mer vänta på dina dokument.  Med snabb utskrift av dokument i såväl svartvitt som färg, samt en snabb första utskrift, minimerar du den tid det tar från det att du trycker på utskriftsknappen till det att utskriften har slutförts i skrivaren.

MAXIFY-Productive-Software

Programvara för produktivitet

Med Canons Quick Toolbox-programvara får du enkelt fjärrstyrd åtkomst till alla skrivarinställningar på en och samma plats – smidigt! Du kan köra Scan Utility för dina allt-i-ett-företagsskrivare och konfigurera nätverksmappen för scanning av dokument. Med fjärranvändargränssnittet, som du når via Quick Toolbox, kan du kontrollera skrivarstatus, konfigurera molntjänster och övervaka användningen.

Spara pengar på bläck och papper

Med XL-bläckpatronerna med hög kapacitet kan du skriva ut färgdokument till en låg kostnad per sida. Flerpacksalternativet med 4 färger innehåller en fullständig uppsättning utbytespatroner, vilket ger en ännu mer kostnadseffektiv utskrifter. Tack vare den automatiska dubbelsidiga utskrifter sparar du papper och skapar dubbelsidiga dokument med professionellt utseende.

MAXIFY-Save-money-on-ink-and-paper
MAXIFY-ink-finder

Letar du efter bläck?

Hitta rätt bläckbehållare eller flerpack till din MAXIFY-skrivare för företag med vårt sökverktyg för förbrukningsartiklar.

MAXIFY Support & hämtningar av programvara

Hämta drivrutiner, programvara, firmware och handböcker och få tillgång till onlineresurser för teknisk support och felsökning till din MAXIFY-bläckstråleskrivare för företag.

Behöver du hjälp med att hitta en skrivare?

Hitta den bästa skrivaren för ditt hem eller kontor med vår skrivarväljare. Jämför våra bordsskrivare: allt-i-ett-, laser- och bläckstrålefotoskrivare.

AirPrint är ett varumärke som tillhör Apple Inc.