Canon MAXIFY MB2150-serien

MAXIFY MB2150-serien

Enastående bläckstrålebaserad multifunktionsfärgskrivare, -scanner, -kopiator och -fax, med utskrifts- och scanningsstöd för mobila enheter och molntjänster, 19 sidor per minut i svartvitt och flera nätverksfunktioner.

MAXIFY MB2150

Fördelar

 • Snabb utskrift på 19 sidor per minut i svartvitt, 13 sidor per minut i färg
 • Wi-Fi-nätverk för direkt utskrift från mobila enheter
 • Skriv ut från och scanna till molntjänster
 • 1 200 sidors bläckkapacitet i svartvitt och 900 sidor i färg
 • Förbli produktiv: kapacitet på 250 ark och en automatisk dokumentmatare för 50 ark

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon MAXIFY MB2150-serien

Hög kapacitet, hög kvalitet


Mångsidig skrivare, scanner, kopiator och fax utformad för hemmakontor som behöver en suverän svartvit och färgkvalitet med låg kostnad per sida. Med en stor papperskassett för 250 ark och en automatisk dokumentmatare för 50 ark, producerar Canon MAXIFY MB2150-serien enastående utskrifter med livfulla färger och skarp text tack vare sitt rep- och friktionsbeständiga DRHD-bläck. Canon MAXIFY MB2150-serien skriver ut A4 med snabba 19 sidor per minut i svartvitt och 13 sidor per minut i färg samtidigt som den första sidan (FPOT) skrivs ut på bara 6 sekunder.

Ekonomisk att köra


Från den låga energiförbrukningen på bara 0,2 kWh (TEC) till de individuellt utbytbara färgpatronerna med hög kapacitet – ekonomin har prioriterats. De svarta patronerna har en ISO-kapacitet på 1 200 sidor och färgpatronerna 900 sidor, vilket låter dig arbeta med färre avbrott. Flerpacksalternativet med 4 färger ger en ännu mer kostnadseffektiv utskrift.

Produktiv och lättanvänd


Dubbelsidig utskrift och stöd för flera olika pappersformat och -typer, från vanligt A4-papper till etiketter, kuvert, fotopapper och till och med dubbelsidig ID-kortskopiering gör det lätt att hantera vanliga kontorsutskrifter. Den här skrivaren är byggd för produktivitet och är snabb och enkel att använda: vare sig det handlar om utskrift, kopiering, scanning eller faxning, så är funktionerna inom räckhåll med Canon MAXIFY MB2150-serien’ 6,2 cm (2,5”) TFT-färgskärm.

Skriv ut från smartphones, surfplattor och molnet


Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS), Mopria och appen Canon PRINT kan användas, såväl som utskrift från molnet och till och med scanning och sparande av dokument på populära molntjänster, inklusive Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive och Concur. Åtkomstpunktläget innebär att användare med smarta enheter kan ansluta till skrivaren även utan Wi-Fi-nätverk.

Övervaknings- och underhållsfunktioner


IP-adressfiltrering ger möjlighet att tilldela åtkomst till ett begränsat antal användare samtidigt som SMTP-e-poststöd gör det möjligt att scanna till e-post på ett säkert sätt. Systemadministratörer kan snabbt och enkelt konfigurera skrivaren och begränsa åtkomst till vissa funktioner, t.ex. scanna-till-USB.

Enkel nätverksintegration


Systemadministratörer kommer att uppskatta Canon MAXIFY MB2150-seriens SNMP-kompatibilitet (Simple Network Management Protocol), en enhetshanteringsstandard som gör det enkelt att integrera enheten i befintliga kontorsnätverk. SNMP möjliggör många underhållsövervakningsfunktioner, som kontroll av bläcknivåer, felstatus och sidantal.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon MAXIFY MB2150-serien, dess funktioner och vad den kan göra.

Quick 1st Print

Första utskriften på 6 sek

50-sheet ADF

Automatisk flersidig kopiering

Connectivity (Wi-Fi)

Använd trådlöst och dela

250 Sheet Capacity

Produktiv pappershantering

6.2 cm (2.5”) easy-to-use screen

6,2 cm (2,5”) skärm

Scan to Cloud

Överför dokument till molntjänster*

Tablet and smartphone ready

Klar för surfplatta och smartphone

High Page Yield

Effektivt XL-bläck

 • MAXIFY MB2150-serien
 • Nätkabel
 • Bläckpatroner för installation
 • Installations-CD för Windows (Mac-drivrutiner finns tillgängliga online)
 • Handböcker
 • Fax-/telefonsladd

MAXIFY MB2150-serien Betyg och recensioner

Modeller i serien*

MAXIFY MB2150
MAXIFY MB2155
* vissa modeller finns endast tillgängliga i utvalda butiker.